papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-06-01

Με τιμές Αρχηγού η κηδεία του Ταξίαρχου Αντώνη Δάρα στο Βόλο

Πλήθος κόσμου και σύσσωμη η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού είπαν το «ίστατο χαίρε» στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου τον Γενικό Διευθυντή του ΓΕΣ, Ταξίαρχο Αντώνη Δάρα που πέθανε ξαφνικά προχθές Δευτέρα το μεσημέρι στα 52 χρόνια, μετά από οξύ καρδιακό επεισόδιο. Το...
φέρετρο με τη σωρό του σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη έφτασε στο Ναό σήμερα στις 12 το μεσημέρι και άγημα του Στρατού απένειμε τιμές στον πρόωρα χαμένο Ταξίαρχο, ενώ η μπάντα παιάνιζε το πένθιμο εμβατήριο.
Έντονα συγκινημένοι και με βαθιά θλίψη, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι συμμαθητές του Αντώνη Δάρα, ο Α/ΓΕΣ Αντγος Βασίλης Τελίδης, ο ΓΕΠΣ Αντγος Γιάννης Ηλιόπουλος, ο Δκτης 1ης Στρατιάς Αντγος Ηλίας Λεοντάρης, ο ΑΥ/ΓΕΣ Αντγος Δημήτρης Θωμαϊδης, ο ΒΥ/ΓΕΣ Αντγος Αλέξανδρος Οικονόμου, ο Διοικητής του Δ'ΣΣ Αντγος Ιωσήφ Μαυράκης, ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντγος Κων/νος Γκατζογιάννης, ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός εα Χρίστος Μανωλάς, οι τοπικές στρατιωτικές, λιμενικές και αστυνομικές Αρχές, παραβρέθηκαν στην κηδεία για να τον αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τον άξιο στρατιωτικό που έχαιρε το σεβασμό όλων.
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, επικήδειους εκφώνησαν συνάδελφος του Αντώνη Δάρα από το ΓΕΣ και συμμαθητής του από τη Σχολή Ευελπίδων, οι οποίοι εξήραν το ήθος του, την αφοσίωσή του στο καθήκον, αλλά και στην οικογένειά του. Κατά την αποχώρηση της σωρού από τον Άγιο Νικόλαο, τέσσερα ελικόπτερα τύπου «Απάτσι» κάνοντας χαμηλές κυκλικές πτήσεις πάνω από το Ναό, συνόδευαν την τελετή, τιμώντας την μνήμη του.
Στεφάνια στη μνήμη του απέστειλαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Αν. Υπουργός, Δημήτρης Βίτσας, ενώ μετά από παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων κατατέθηκαν χρήματα υπέρ του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ». Η πρόεδρος της «Φλόγα» κα Τριανταφύλλου σε δηλώσεις της επεσήμανε ότι ο Στρατός πάντα ενισχύει με κάθε τρόπο το Σύλλογο και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει το ποσό που συγκεντρώθηκε στη μνήμη του Ταξίαρχου Αντώνη Δάρα.

www.taxydromos.gr + kranosgr.blogspot.gr


Τιμές απέδωσαν σχηματισμός ελικοπτέρων και άγημα


ΚΗΔΕΙΑ ΔΑΡΑΣ

ΑΠΑΤΣΙΣΟΡΟΣ ΔΑΡΑΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΙΝΑΚΑΦΛΟΓΑΗΓΕΣΙΑ ΓΕΣΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
φωτογραφίες από magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.