papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-07-24

Ποιος έχει δίκιο; - Το ΔΣ της ΕΑΑΣ ή ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ;


Διαβάζουμε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας "ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ", της εφημερίδας των αποστράτων του ΣΞ, μακροσκελή ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣ της ΕΑΑΣ όπου υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι στη Βουλή την 12η Ιουλίου 2016 παρουσίασε τις θέσεις της ΕΑΑΣ στο πνεύμα της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της ΕΑΑΣ. 
Ας θυμηθούμε όμως ότι την 14η Ιουλίου 2016 με ανακοίνωση του το ΔΣ της ΕΑΑΣ με ψήφους οκτώ (8) έναντι μιας (1) εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων, κατά λέξη:
  • Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. είχε εκφραστεί και διατυπώσει ομόφωνα τις θέσεις της στα παραπάνω θέματα προ διμήνου, με τη συμμετοχή του στην Ηλεκτρονική Διαβούλευση. Οι θέσεις αυτές είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ένωσης και παραμένουν ανυποχώρητα αδιαπραγμάτευτες.
  • Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., κατά την παρουσία του επί του βήματος της οικείας Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων και την ολιγόλεπτη ομιλία του, κατά την εκτίμηση του Διοικητικού Συμβουλίου, υπήρξε ευμέθοδα υποτονικός, κυρίως σε ό,τι αφορά την προσβολή της ιδιοκτησίας των Ταμείων και την ανάληψη χωρίς την έγκριση των Διοικήσεων αυτών της ανεξέλεγκτης διαχείρισής τους.
Υπόψη ότι το ΔΣ της ΕΑΑΣ είναι 11μελές. Στην παρούσα συνεδρίαση ήταν παρόντες εννέα (9). Οι οκτώ (8) ψήφισαν υπέρ της ανακοίνωσης και ένας (1), ο πρόεδρος, κατά. Ποιος τελικά έχει δίκιο; Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ κ. Δανιάς ή τα οκτώ (8) μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ; Ποιος έχει μειωμένη αντίληψη και δεν καταλαβαίνει τι αποφασίζει το ΔΣ της ΕΑΑΣ; Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ που μειοψήφησε ή οι υπόλοιποι οκτώ (8) που προσυπέγραψαν την ανακοίνωση της 14ης Ιουλίου 2016 του ΔΣ της ΕΑΑΣ; Τα συμπεράσματα δικά σας...

Σχετική ανάρτηση

Το «έσωσε» το ΔΣ της ΕΑΑΣ!!! - Διαφοροποιήθηκε από τον πρόεδρο - Οι άλλες θεσμικές ενώσεις ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ τι θα πράξουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.