papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-08-05

ΣΕΤΤΗΛ Πύργου: Λαρισαίος παρέδωσε σε Λαρισαίο!!!

Ανέλαβε ο νέος Διοικητής Αντισυνταγματάρχης (ΤΧ) Κωνσταντίνος Σμυρνής
Τα καθήκοντά του ανέλαβε και επίσημα χθες το πρωί ο νέος Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ Ανχης (ΤΧ) Κωνσταντίνος Σμυρνής. Ο απερχόμενος Διοικητής Ανχης (ΤΧ) Ιωάννης Ζαφείρης παρέδωσε παρουσία του Διευθυντού ΔΤΧ του ΓΕΣ κ. Νείλου Χοσάδα.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής, πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς επίσης συγγενών των αξιωματικών της μονάδας και του προσωπικού. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, που ευχήθηκε τα καλή σταδιοδρομία στο νέο διοικητή.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η Εισαγγελέας Πύργου, Κατερίνα Πετούμενου, ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πάτρας Σχης (ΤΧ) Χαράλαμπος Στελιανός, ο Υποδιοικητής της 117 ΠΜ Ανδραβίδας, Σμχος (Ι) Νικόλαος Κουρουμάνης, ο Λιμενάρχης Κυλλήνης Ανδρέας Βώσσος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Νίκος Σπαής, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Κατακόλου, ο Δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Ηλείας, Ζώης Υφαντής και οι πρώην διοικητές στη ΣΕΤΤΗΛ, Ιωάννης Καμάρης και Γιώργος Δούκας.

Μετά το πέρας της τελετής παράδοσης – παραλαβής παρατέθηκε δεξίωση στο χώρο του στρατοπέδου.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας κ. Ζώης Υφαντής παρέδωσε τον θυρεό της ΕΑΑΝ στον απερχόμενο Διοικητή σε ανάμνηση της υπηρεσίας του στον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.