papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-08-03

Δαβάκης: «Η μέγιστη πολιτική κοροϊδία, θα είναι η υλοποίηση των μειώσεων με τη μέθοδο της ‘’προσωπικής διαφοράς’’,...»

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας, κ. Θανάσης Δαβάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τα θέματα της Εθνικής Άμυνας, ειδικότερα αυτά που αφορούν στο προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων, με ευθύνη και σοβαρότητα. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε ένα παιχνίδι δηλώσεων, αναλύσεων και αντεγκλήσεων σχετικά με το ειδικό... μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίες έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον πλήρους ασάφειας και έχουν επιτείνει την αγωνία και ανασφάλεια των στελεχών.
Αφορμή στάθηκε ένα σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του Υπουργείου Οικονομικών, που προαναγγέλλει μειώσεις στις αποδοχές και συντάξεις των στελεχών εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Παρ' όλα αυτά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχίζει τον εμπαιγμό, διαβεβαιώνοντας τα στελέχη ότι δεν θα υποστούν καμία μείωση, χωρίς ωστόσο να πείθει κανένα από αυτά, αφού η αναξιοπιστία του βρίσκεται πια στο ζενίθ της.
Η μέγιστη πολιτική κοροϊδία, θα είναι η υλοποίηση των μειώσεων με τη μέθοδο της ‘’προσωπικής διαφοράς’’, η οποία θα φρενάρει άμεσα κάθε μισθολογική εξέλιξη των στελεχών και τεχνηέντως θα τις παραπέμψει στο μόνιμο δημοσιονομικό κόφτη, που ψήφισε και ο κ. Καμμένος.
Αναρωτιόμαστε, εάν ο πρωθυπουργός κυβερνά και συντονίζει το έργο της Κυβέρνησης και των Υπουργείων, καθόσον στο συγκεκριμένο θέμα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, αφού δεν υφίσταται επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών.
Η Νέα Δημοκρατία δηλώνει με ανησυχία ότι αυξάνεται το ρήγμα αξιοπιστίας μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του συνόλου των στελεχών του.
Ζητά από τον κ. Καμμένο και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να βρουν έστω για μια φορά το ‘’πολιτικό θάρρος’’ και να πουν την ‘’αλήθεια’’ στα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.