papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-09-29

Ξεσηκωμός και στο νησί της Χίου: Μουζάλα Παραιτήσου! - Πάρε και τις ΜΚΟ μαζί σου!

Με μία μαζική και ειρηνική συγκέντρωση χιλιάδες Χιώτες και Χιώτισσες απαίτησαν να δοθούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στο οξυμένο προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα, που ταλανίζει το νησί.
Από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, 28 Σεπτεμβρίου 2016, άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία Βουνακίου άνθρωποι κάθε ηλικίας, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της «Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα».
Το γεγονός ότι επρόκειτο για μια ιδιαιτέρως μαζική συγκέντρωση, με τους υπολογισμούς να ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των συγκεντρωμένων σε πάνω από 2.000 άτομα, πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι νησιώτες έφτασαν πια στα όρια τους.
Και επιπλέον ότι επρόκειτο για απολύτως ειρηνική συγκέντρωση από την οποία έλειψαν –μέχρι τέλους της εκδήλωσης– ακρότητες, που ήταν σύνηθες φαινόμενο σε ανάλογες προηγούμενες συγκεντρώσεις …Με αποτέλεσμα κάποιοι «δήθεν δημοκράτες» να χαρακτηρίζουν κατοίκους ως Εθνικιστές και Χρυσαυγίτες!
Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι από τις περιοχές Καμποχώρων (Χαλκειός, όπου και η ΒΙΑΛ), Κάστρου – Σούδας, Βροντάδου και κεντρικός ομιλητής από την πόλη της Χίου. veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.