papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-10-21

Αυτοκτόνησε 45χρονο στέλεχος της ΠΑ για τη δόση του δανείου του - Οι 6 λέξεις στο σημείωμα του αυτόχειρα πατέρα - Συνεχείς οι αυτοκτονίες!!!

«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα». Αυτό ανέφερε στο σημείωμα που άφησε πριν πέσει, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Αγυιάς, ο 45χρονος πατέρας. Ο αυτόχειρας, που ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας, στην Εξω Αγυιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κανέναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, φαίνεται ότι το χρέος από δάνειο που είχε πάρει και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.Ο 45χρονος άφησε πίσω του ένα 19χρονο παιδί και τη σύζυγό του, που παραμένει σοκαρισμένη. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει εκτός από συγγενείς και φίλους, ακόμα και γείτονες του 45χρονου, που κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.
Ήταν το τρίτο συμβάν μέσα σε περίπου 10 ημέρες στην Αχαία. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμη άνδρας 45 ετών, ο οποίος κρεμάστηκε από δένδρο δίπλα από τη στάνη του στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας 43χρονος βρέθηκε επίσης απαγχονισμένος σε στάνη στην περιοχή της Τριταίας.
Αυτοκτονία γυναίκας στη Λάρισα
Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε προχθές, νωρίς το απόγευμα, η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο σπίτι 49χρονης η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι να παρέμβει με αφορμή «διαφορές» μεταξύ δυο γυναικών. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στην περιοχή ενώ, λίγο αργότερα κλήθηκαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ξεκίνησαν την έρευνα στο σπίτι των δυο γυναικών. Την ώρα ωστόσο που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα, η 49χρονη Λαρισαία αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενος στο σπίτι, «βούτηξε στο κενό» από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Σύμφωνα με άλλες πηγές, αστυνομικός επιχείρησε να συγκρατήσει την 49χρονη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τους λόγους για τους οποίους η 49χρονη προχώρησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο απονενοημένο διάβημα...
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.