papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-11-08

Αρχαιρεσίες στη ΣΑ/ΣΣΑΣ - Το Σασιτικό καθήκον τους καλεί...

Αγαπητά μας Μέλη, αγαπημένοι μας φίλοι & συνάδελφοι,
Από τις 10.00 το πρωί στον Ι.Σ.Α. οι εν Αθήναις διαμένοντες και από τις 10.30 οι εκτός και με τη βοήθεια της τεχνολογίας (η/ν), οφείλουμε να συμμετάσχουμε στη διαδικασία ανάδειξης του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου μας. Είναι οι 2-3 ώρες που αξίζει κάθε 3 χρόνια να αφιερώνουμε στη Σασίτικη συνείδησή, το Σασίτικο μας φρόνημα και την απεριόριστη δυναμική μας, μακριά από σύνδρομα εσωστρέφειας και με γνώμονα την πρόοδο, την αγαστή συνεργασία και ένα καλύτερο μέλλον για το συνάδελφο, Σασιτη και μη.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συνδέσμου θέλει να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ έναν προς έναν ξεχωριστά και ΟΛΟΥΣ μαζί, ΟΛΟΥΣ εσάς τους Σασιτες- Μέλη μας, πρωτίστως, την ψυχή του Συνδέσμου Μ(Σ)ΑΣ, που όλα αυτά τα χρόνια, με τον τρόπο του ο καθένας (από την καθολική συμμετοχή στο σύνολο των εκδηλώσεών μας και πιστέψτε μας δεν ήταν λίγες, την γραφή ενός καλού & υποστηρικτικού λόγου, την εγγραφή στο Σύνδεσμο,την υποστήριξη του συναδέλφου Σασιτη όποτε χρειάστηκε, τη συνδρομή στην επίλυση λειτουργικών προβλημάτων της Σχολής ένεκα ελλείψεως οικονομικών πόρων, την επισήμανση των λαθών μας κλπ) αλλά και με τη συνειδητή αποχή των υπολοίπων (κάποιων γιατί δεν πίστεψαν ποτέ σε θέματα ομοψυχίας και κοινών αγώνων, κάποιων γιατί ενοχλούσε η ειδικότητα κομβικών θέσεων στο Δ.Σ. -ευτυχώς ελαχίστων-, κάποιων τρίτων γιατί επιθυμούσαν την έδρα του Συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη ΜΑΣ), μας έδειξε τον δρόμο να αφήσουμε γερά θεμέλια και παρακαταθήκες για τους επόμενους.
Τους επόμενους, που θα συμβουλεύαμε, να διδαχθούν από τα όποια λάθη μας (και για τα όποια οφείλουμε να ζητήσουμε και δημόσια συγνώμη, αλλά σίγουρα δεν έγιναν από κακή πρόθεση, αλλά επειδή εργαστήκαμε σκληρά για την πρόοδο του Συνδέσμου, αλλά ώστε όσοι δεν εργάζονται δεν κάνουν λάθη) & να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα συστήματα αυτοάμυνας του υγιούς οργανισμού που είναι ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ και τα αντανακλαστικά που οφείλει να επιδεικνύει απέναντι σε κακόβουλους "εξωτερικούς" εχθρούς και δυστυχώς "εσωτερικούς"(!!!!). Γιατί στη θητεία του, που λήγει την 13/11/2016, το απερχόμενο Δ.Σ., μόνο τέτοιους κλήθηκε να ....αντιμετωπίσει. 
Λίγους μεν αλλά με τρόπους και πρακτικές που δεν συνάδουν σε έναν επιστημονικό σύλλογο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ανάμεσα σε ομογάλακτους συναδέλφους-επιστήμονες.
Θα ήταν τεράστια παράλειψή μας επίσης, να μην ευχαριστήσουμε, ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους φορείς των στελεχών των Ε.Δ. & Σ.Α. που μας τίμησαν κατ' εξακολούθηση με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας, με την αγαστή συνεργασία που είχαμε σε θέματα ενημερώσεων των μελών μας, διοργάνωσης ημερίδων & συγκεντρώσεων, στελέχωσης επιτροπών του Υπουργείου μας , αντίστοιχης στελέχωσης σε καίριες θέσεις των συντονιστικών τους οργάνων με αρωγή συμβουλευτικού χαρακτήρα -πάντοτε ανιδιοτελώς- και διαρκή παρουσία στις συναντήσεις με τους πολιτικούς, τα κόμματα, την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ και τα Κυβερνητικά στελέχη, με τη βράβευση των Μελών μας για την προσφορά τους στον χώρο αλλά και με τιμητικές προσκλήσεις να παραστούμε ως κύριοι ομιλητές σε ενημερωτικές ημερίδες και συνέδρια που διοργάνωσαν.
Στην τωρινή Διοίκηση της Σχολής Μ(Σ)ΑΣ (Διοικητή και Αξκούς της ΣΣΑΣ) οφείλουμε να τους μεταβιβάσουμε τις ευχαριστίες μας για την αμέριστη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα προσδοκώντας πως θα συνεχιστεί, με μόνο στόχο & σκοπό να εξακολουθήσει η μεγάλη της ΣΣΑΣ Σχολή να είναι το πρώτο εκπαιδευτικό-στρατιωτικό ίδρυμα της χώρας.
Στους υπέροχους μαθητές και μαθήτριες της Σχολής μας, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τους κόπους και τις θυσίες τους για να φτάσουν έως εδώ (τους θαυμάζουμε υπέρμετρα) και μια τεράστια Σασιτικη αγκαλιά να τους αγκαλιάζει πάντα, μπροστά στα δύσκολα που έρχονται και που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, ένεκα των λαθών που διέπραξαν οι παλαιότερες γενιές, κυρίως πολιτικών ταγών, της χώρας.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την καταπληκτική επικοινωνία που είχαμε αναπτύξει και τις συγκινητικές ευχές που μας μεταβίβαζαν συνεχώς. Αξία??? ανεκτίμητη…!!!
Αγαπητοί συνάδελφοι, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 ψηφίζουμε το νέο Δ.Σ του Συνδέσμου μας, μέσα από ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο στελεχωμένο από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου μας, που προτάσσουν τα στήθη τους (5 εξ αυτών μέλη και προηγουμένων Δ.Σ.) , για το καλό ΟΛΩΝ μας.
Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με την ψήφο μας και ας μην λείψει κανείς μας από αυτό το κάλεσμα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΑΣΙΤΗΣ
Υ.Γ. Από την μεριά μου ένα ΜΕΓΑΛΟ & ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα Μέλη του Δ.Σ. για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισαν, αλλά και σε ΟΛΟΥΣ ΕΣ(Σ)ΑΣ, μαθητές- Αξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία της Σχολής, Στελέχη και Μέλη μας, Διοικητή και Αξκούς της Σχολής, Προεδρεία και Δ.Σ. όλων των φορέων που έτυχε να συνεργαστούμε, Συναδέλφους, Επίτιμα και μη Τακτικά Μέλη μας, φιλικοί φορείς των Μ.Μ.Ε.,που με κάνατε να αισθανθώ ευλογημένος με την παρουσία μου δίπλα σας.
Εις το…… επανιδείν.
http://www.apofoitoissas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.