papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-01-22

Εντοπίστηκαν οι στρατιώτες που σχημάτισαν το σήμα του αλβανικού αετού. - Δεν είναι η πρώτη φορά!


Λίαν ανησυχητικό το φαινόμενο των στρατιωτών που κατατάχθηκαν στον Ελληνικό Στρατό και τη φωτογραφία που ανάρτησαν κάνοντας με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. Να υπηρετείς στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να φοράς την Ελληνική Στολή, να φοράς το πηλήκιο με το εθνόσημο και να "φωνάζεις" είμαι αλβανός. Το ΓΕΣ αντέδρασε άμεσα και μας ενημερώνει:
Αναφορικά με την ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απεικονίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.
Και όπως γράφει ο Βετεράνος: Να επισημάνουμε πάντως στο Γενικό Επιτελείο Στρατού ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και βλέπει το φως της δημοσιότητος! 
Και δεν συμβαίνει μόνο στον Ελληνικό Στρατό! Η παρακάτω εικόνα είναι από τον Αυστριακό Στρατό όπου και εκεί οι  καταγόμενοι από την Αλβανία κάνουν το ίδιο σήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.