papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-03-23

Ο «χάλια άρρωστος εκτυπωτάκος» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ΔΕΝ εκτυπώνει εδώ και 2 χρόνια το υπόλοιπο 50% του ΣτΕ Στρατιωτικών - Αποστράτων Ε.Δ. & Σ.Α. (βίντεο)

aeroporiapostratos.blogspot.gr σε σαρκαστική διάθεση
ΑΝ ΑΛΗΘΕΎΟΥΝ τα δημοσιεύματα και τα Πράγματα είναι όπως τα γράφουν!!!

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο το μοίρασμα «καμπάνων» (ποινών) από τον κ. Καμμένο στο 401 ΓΣΝ και την παραίτηση λόγω ευθιξίας (ΧΊΛΙΑ ΜΠΡΆΒΟ του) ενός Αντισυνταγματάρχη ψυχιάτρου επειδή λέει............ «αγρίεψαν» τα πράγματα γιατί ένας (1) εκτυπωτάκος ήταν «Χάλια άρρωστος» στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών του Στρατιωτικού νοσοκομείου και δεν δούλευε...........
Όμως εδώ και δύο (2) χρόνια και ένας (1) άλλος εκτυπωτάκος ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ -όχι σε νοσοκομείο αυτός- αλλά στο κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ).
Μαθαίνουμε ότι είναι πολύ βαριά....... «ΧΑΛΙΑ»........ είναι «πολύ άρρωστος» και δεν εκτυπώνει στα Μηνιαία ενημερωτικά των συντάξεων των Αποστράτων και των Στρατιωτικών των Ε.Δ. και Σ.Α. το υπόλοιπο 50% της απόφασης του ΣΤΕ που η Δικαιοσύνη της χώρας μας δικαίωσε. 
Όλοι λέει η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πρώτο τον Υπουργό μας τον κ. Πάνο προσπαθούν να τον συνεφέρουν αλλά ο εκτυπωτάκος είναι του «θανατά» δεν λέει να ανακάμψει...... για να εγγράψει στις συντάξεις τα μεσοσταθμικά 32 ψωροευρώ ανά απόστρατο. 
Εδώ και δύο (2) χρόνια (αλλά και κατά καιρούς) μας βεβαιώνουν ότι ο εκτυπωτάκος τους θα δουλέψει.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.