papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-04-22

Είμαστε Περήφανοι όσοι υπηρετήσαμε ή υπηρετούμε στο 316 ΣΠΤΧ

Το παρόν συναντάται με το μέλλον
22 Μαρ 17, μια πολύ έντονη συγκινησιακά ημέρα για το 316 ΣΠΤΧ (Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού Σώματος). Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, το παρόν συναντήθηκε με το παρελθόν. Αφορμή για την υλοποίηση της εκδήλωσης στάθηκε η επίδοση Διαμνημονεύσεων και Μεταλλίων στο υπηρετούν στρατιωτικό προσωπικό. Κρίθηκε όμως σκόπιμο να διευρυνθεί και να συμπεριλάβει τη(ν):
α. Προβολή στο προσωπικό της Μονάδας, της παρουσίασης με τίτλο "ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ", η οποία στη συνέχεια υποβλήθηκε στην IV ΤΑΞΥΠ, σύμφωνα με τις ισχύουσες δγες.
Προβολή παρουσίασης
β. Βράβευση του "ΤΕΧΝΙΤΗ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2017", θεσμός που καθιερώσαμε στη Μονάδα από την προηγούμενη χρονιά με σκοπό την επιβράβευση της εργατικότητας σε συνδυασμό με το ήθος, την πειθαρχία και την εν γένει στρατιωτική συμπεριφορά αλλά και ως επιπλέον κίνητρο για υψηλή απόδοση από το στρατιωτικό προσωπικό και την τόνωση του ηθικού, της αισιοδοξίας και τη διατήρηση του χαμόγελου στα πρόσωπα, του καλύτερου εργαλείου της Μονάδας, του προσωπικού της.
Βράβευση τεχνίτη Α' τριμήνου 2017
γ. Λήψη αναμνηστικής φωτογραφίας όλου του προσωπικού της Μονάδας, η οποία δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν, με τίτλο "ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ 316 ΣΠΤΧ".
Αναμνηστική φωτογραφία Μονάδος
δ. Πρόσκληση όλων των πρώην ΜΥ, που είτε συνταξιοδοτήθηκαν είτε για τους δικούς τους λόγους δήλωσαν παραίτηση, καθώς και εα συναδέλφους που υπηρέτησαν στη Μονάδα και διαμένουν στην περιοχή Καβάλας – Ξάνθης, προκειμένου να τους δείξουμε έμπρακτα ότι αποτελούν ακόμη κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του 316 ΣΠΤΧ και να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στη Μονάδα και την Υπηρεσία και να τους δείξουμε ότι με την κατάλληλη αξιοποίηση των γνώσεων και της εμπειρία που μας μετέδωσαν συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην Υπηρεσία και είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας.
Νυν και πρώην Μόνιμοι Υπάλληλοι
Το ραντεβού ανανεώθηκε για 2018 οπότε η Μονάδα κλείνει 40 χρόνια από τη συγκρότησή της και σκοπεύουμε στη διοργάνωση μιας μεγαλύτερης εκδήλωσης με προσκεκλημένους όλους τους εν ζωή Δκτες της Μονάδας.
Θα είμαστε εκεί!
Συγχαρητήρια στον Διοικητή Σχη (ΤΧ) Ηλία Μαγγόπουλο και σε όλο το Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό του 316 ΣΠΤΧ μιας από τις καλύτερες Μονάδες του ΤΧ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.