papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-04-23

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ συμμετέχει και στηρίζει ενεργά τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής συλλογής υπογραφών, για να αρθεί το ηλικιακό κριτήριο χορήγησης σύνταξης χηρείας.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στην κατάργηση του επονείδιστου άρθρου 12 του Ν.4387/2016, ανακοινώνει επίσημα, πως ενώνει τις δυνάμεις της με το σύλλογο ΑΞ.Ι.Α και υποστηρίζει ενεργά τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής συλλογής υπογραφών, για να αρθεί το ηλικιακό κριτήριο χορήγησης σύνταξης χηρείας. 
Αφορά την προσπάθεια που καταβάλλεται από χήρες συναδέλφων, έτσι ώστε να αρθούν οι διατάξεις του Νόμου Κατρούγκαλου, βάσει των οποίων καταβάλλεται στις χήρες σύνταξη επί 3ετία και μετά γεια σας ......... 
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Επειδή δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί το μέλλον μας και το πως θα έρθουν τα πράγματα στη ζωή μας, και με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο επονείδιστο άρθρο 12 του Ν.4387/2016, αφορά όλους μας και εν γένει τις οικογένειες μας, οι οποίες μπορούν να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, καλό θα ήταν να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας τουλάχιστον στο ηλεκτρονικό ψήφισμα. 
Αν κάποιοι θέλουν δια των συζύγων τους να ασχοληθούν πιο ενεργά καλό θα ήταν να γραφτούν στο συγκεκριμένο σύλλογο ΑΞΙΑ.
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, 
Είναι σημαντικό ζήτημα και ας μην το αμελούμε περνώντας το αψήφιστα. 
Κλέβουν στην ουσία τις εισφορές μας και μπορεί να πεινάσουν οι οικογένειές μας!!!!
Για να δείτε την συλλογή υπογραφών και να υπογράψετε, μπορείτε να κάνετε κλίκ στο link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.