papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-01-29

«Μποναμάς» δεκάδων χιλιάδων ευρώ στη EUROBANK από το ΜΤΣ - Αύριο πλήρη ενημέρωση από πρόεδρο ΔΣ/ΜΤΣ

Ουδείς γνωρίζει αν από λάθος ή μέσω κάποιας άγνωστης συμφωνίας μεταξύ ΜΤΣ και τράπεζας EUROBANK δόθηκε η δυνατότητα στη δεύτερη να εισπράξει χωρίς κόπο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά από κάθε μερισματούχο 4 ευρώ και από άλλους 1,2 ευρώ. 
Σύμφωνα με το επίσημο site του ΜΤΣ οι μερισματούχοι είναι 25.859 προερχόμενοι από το Στρατό Ξηράς και 40.530 προερχόμενοι από την Αστυνομία, σύνολο 66.389Υπολογίστε πόσες χιλιάδες ευρώ κέρδισε η EUROBANK, ως προμήθεια εμβάσματος.
Ευτυχώς το ΕΚΟΕΜΣ δεν έκανε το ίδιο λάθος ή συμφωνία και δεν ήταν διπλή η κράτηση.
Εννοείται ότι αύριο πρέπει το ΜΤΣ να μας ενημερώσει τι ακριβώς έγινε, ποιος ευθύνεται γι αυτό αλλά και να μεριμνήσει να μην ξαναγίνει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τα e-mail και τηλεφωνήματα που λαμβάνω προκύπτει ότι το έμβασμα από EUROBANK προς ΠΕΙΡΑΙΩΣ κοστολογείται 4 ευρώ, ενώ από EUROBANK προς ΕΘΝΙΚΗ 1,2 ευρώ. Ακόμα και σε αυτούς που έχουν λογαριασμό στη EUROBANK τους έγινε χρέωση 3 ευρώ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΔΣ του ΜΤΣ Ταξίαρχο ε.α. κ. Κουτσογιαννόπουλο Χρήστο αύριο θα έχουμε πλήρη ενημέρωση επί του θέματος. Άμεση αντίδραση...

5 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι η ΕΑΑΣ θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κάνει ερώτημα στο ΜΤΣ και να ζητήσει εξηγήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι αλλά ετσι οσοι εχουμε δάνειο απο Eurobank (Στεγαστικό) και επειδή την δόση που παρακρατά το Γ.Λ.Κ την αποδίδει στην τράπεζα μετά απο 1 εως 3 μήνες λόγω του λογιστικου συστήματος αν λοιπόν εμείς ανοίξουμε λογαριασμό στην Εurobank θα μας κρατά το μέριισμα 2 εως 3 μηνών και μετά θα το συμψηφίζει και μετά θα το ξανακρατάνε. Μύλος δηλαδή. Ο Κ. πρόεδρος του ΜΤΣ το ελαβε υπόψιν. Αλλά που να το σκεφτεί. Ειχε να σκεφτεί την καρέκλα . Σαν δεν ντρέπεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτώντας το πρωί το λογαριασμό μου στο winbank της Πειραιώς παρατήρησα ότι ενώ η σύνταξη και το ΕΚΟΕΜΣ περιγράφονται ως "ΕΜΒΑΣΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΣ" το μέρισμα ΜΤΣ περιγράφεται απλά ως "ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΑΣΜΑ", και βέβαια δικαιολογεί προμήθεια τραπέζης. Φαίνεται ότι στην περίπτωση του ΜΤΣ κάποιος έκανε το ΛΑΘΟΣ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρέωση Εξόδων: Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA)
    Ποσό Εξόδων: 3,00 EUR Standard

    Αυτο μου εμφανίζει ως κινηση η EUROBANK. 3ευρω χρεωσε η EYROBANK ενω ο λογαριασμος μισθδοσιας μου ειναι σ΄αυτη, αρα κατι αλλο συμβαινει και δεν ειναι εξοδα εμβασματος απο τραπεζα σε τραπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Η ALPHA BANK ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΕΥΡΩ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.