papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-05-25

Επίσκεψη στα 303, 304 και 307 ΠΕΒ πραγματοποίησε ο ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας (φωτογραφίες - βίντεο)

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκων ΤΧ Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ) Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά από σχετική άδεια του ΓΕΣ και σε συνεργασία με την ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 303 ΠΕΒ (Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως-Λάρισα), στο 304 ΠΕΒ (Βελεστίνο) και στο 307 ΠΕΒ (Στεφανοβίκειο - πρώην 303 ΤΣΥΑΥ). Τα εν αποστρατεία στελέχη όλων των βαθμών υποδέχθηκαν με θερμά και συναδελφικά λόγια αλλά και αισθήματα, οι Διοικητές των Στρατιωτικών Εργοστασίων Σχης (ΤΧ) Παναγιώτης Τρικάζης, Σχης (ΤΧ) Γεώργιος Ουρουμίδης και Σχης (ΤΧ) Αχιλλέας Ντάντος, αντίστοιχα.
Ο ΣΑΑΤΧΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:
---Το ΓΕΣ  για την έγκριση της επίσκεψης μας στα Εργοστάσια Τεχνικού.
---Την ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ καθώς και τις Διοικήσεις των παραπάνω εργοστασίων τόσο για την άψογη από κάθε πλευρά προετοιμασία και την πλήρη ενημέρωση για τις δυνατότητες το έργο που επιτελείται, όσο και για την φιλοξενία.
Οι ίδιοι οι Διοικητές πραγματοποίησαν ενημέρωση επί των προγραμμάτων αξιοποίησης και ανακατασκευών των Εργοστασίων που έχουν την τιμή να διοικούν αλλά και για τα προγράμματα και πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν σημαντικά στη μείωση του κόστους αυτών. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την προσπάθεια που γίνεται από τη Διοίκηση κάθε Εργοστασίου υπέρ της μέριμνας του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού, που όπως όλοι γνωρίζουμε αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος κάθε οργανισμού, πόσω μάλλον του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εμείς τα εν αποστρατεία στελέχη αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψη μας στα Στρατιωτικά Εργοστάσια του Ελληνικού Στρατού. Άριστη η οργάνωση. Σε θερμό και συναδελφικό κλίμα η ενημέρωση και η περιήγηση σε χώρους των εργοστασίων. Εμφανές το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και εκπαίδευσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού. Είμαστε υπερήφανοι για τους εν ενεργεία συναδέλφους μας και σίγουροι ότι στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάει η χώρα μας, τα Εργοστάσια συνεισφέρουν σημαντικά στη  διατήρηση σε πολύ υψηλά επίπεδα της διαθεσιμότητας των οπλικών μας συστημάτων. Όλο το προσωπικό των ΣΕ είναι αξιέπαινο για το έργο που επιτελεί.
Σχης (ΤΧ) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης
      Πρόεδρος ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας 


Φωτογραφίες - βίντεο από το 304 ΠΕΒ






















Ο πρόεδρος του ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας Σχης (ΤΧ) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης επέδωσε την πλακέτα του Συνδέσμου στον Δκτη του 304 ΠΕΒ Σχη (ΤΧ) Γεώργιο Ουρουμίδη, ο οποίος με τη σειρά του επέδωσε την πλακέτα του Εργοστασίου και την εικόνα του Οσίου Δαυίδ αντίγραφο της οποίας ιστορήθη εν έτει 2017 και φυλάσσεται στο 304 ΠΕΒ.







Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε την εκδήλωση κατά την οποία εγκαινιάστηκε και καθιερώθηκε, με κάθε επισημότητα η Νέο - Ιστορηθείσα εικόνα του Οσίου, ο οποίος έχει υπό την Σκέπη του στην μια πλευρά το Εργοστάσιο και στην άλλη τον Οικισμό «Ρήγας Φεραίος» στο Βελεστίνο όπου διαμένει μέρος του εργατοτεχνικού προσωπικού.

Λίγο πριν την αναχώρησή μας επισκεφθήκαμε το εκκλησάκι του 304 ΠΕΒ, όπου ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Λεβιδιώτης με τη βοήθεια του Χρήστου Βαλάση έψαλλαν το τροπάριο του Οσίου Δαυίδ.





Φωτογραφίες από το 307 ΠΕΒ












Ο Ταξχος ε.α. Γεώργιος Τοσιλιάνης πρώην Δκτης του 307 ΤΣΥΑΥ (νυν ΠΕΒ) επέδωσε εκ μέρους του Συνδέσμου την πλακέτα στον Δκτη του 304 ΠΕΒ Σχη (ΤΧ) Αχιλλέα Ντάντο, ο οποίος με τη σειρά του επέδωσε την πλακέτα του Εργοστασίου.


Φωτογραφίες από το 303 ΠΕΒ













































Ο Υπτγος ε.α. Βασίλειος Τσιαμούρας πρώην Δκτης του 303 ΠΕΒ επέδωσε εκ μέρους του Συνδέσμου την πλακέτα στον νυν Δκτη του 303 ΠΕΒ Σχη (ΤΧ) Παναγιώτη Τρικάζη, ο οποίος με τη σειρά του επέδωσε την πλακέτα του Εργοστασίου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.