papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-10-17

Που οφείλεται αυτή η μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή του ΒΟΕΑ του έτους 2018;

Κι εκεί που λέγαμε ότι αρχίζει να ομαλοποιείται από πέρυσι η χορήγηση του ΒΟΕΑ στα δικαιούχα τέκνα έρχεται το 2018 να αναδειχθεί πρωταθλητής στην καθυστέρηση. Την ίδια περίοδο του 2014 είχαν εξοφληθεί οι δικαιούχοι μέχρι και το μήνα Σεπτέμβριο, ενώ το 2018 ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί ούτε οι δικαιούχοι του Ιανουαρίου. Εκτιμάται ότι η ευθύνη βαραίνει τα συναρμόδια Υπουργεία (ΥΠΕΘΑ και Οικονομικών) και όχι το ΜΤΣ, αλλά ας μας ενημερώσει. Τι συμβαίνει πάλι με το ΒΟΕΑ; Για την ιστορία έχουμε...
17 Οκτωβρίου 2018 και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή του Ιανουαρίου 2018. Που οφείλεται αυτή η μεγάλη καθυστέρηση;
2 Νοεμβρίου 2017 είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Ιούνιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο
1 Νοεμβρίου 2016 είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Μάρτιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.
2 Νοεμβρίου 2015 είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Μάιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τον μήνα Ιούνιο.
4 Νοεμβρίου 2014 είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο και ξεκινούσε η διαδικασία για τον μήνα Οκτώβριο.
22 Οκτωβρίου 2013 είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Ιούνιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τους μήνες ΙούλιοΑύγουστο και Σεπτέμβριο.
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Σημείωση: Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι είναι το ΒΟΕΑ και για να μην νομίζουν ότι πρόκειται για επιπλέον παροχή και προνόμιο, ενημερώνω ότι είναι χρήματα των γονέων που αποταμιεύονταν, μήνα με το μήνα, στα Μετοχικά Ταμεία και αποδίδονται στα τέκνα τους με τη συμπλήρωση των 25 ετών.

Παλαιότερες αναρτήσεις επί του θέματος

29-08-2018 Ανακοίνωση ΜΤΣ για Καταβολή ΒΟΕΑ Ιανουαρίου 2018

22-04-2018 Πότε θα υπογραφεί η κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για το ΒΟΕΑ έτους 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.