papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-10-23

Πως να συμπληρώσετε την αίτηση για τα αναδρομικά από τον ΕΦΚΑ (βίντεο)



Ή ότι νομίζει κάποιος-α που θέλει να γίνει γνωστό στον ΕΦΚΑ.

7 σχόλια:

  1. Κυριε Παπαπαριση, καλησπερα σας
    Εγω ηδη εχω κανει την ηλεκτρονικη αιτηση απο χθες και δεν εγραψα επιπλεον αυτο που αναφερεται στο σχετικο video περι επιστροφης δωρου και επιδοματος απο το 2013
    Υπαρχει τροπος να κανω κατι τωρα;
    Η αιτηση δεν ξαναανοιγει για μενα, απ οτι καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Παπαπαρίση γεια σας
    Η ιστοσελιδα σας είναι πολλη ενημερωτική και σας συγχαίρω.Εγώ έκανα το λάθος και έβαλα στην περιφερειακή υπηρεσία την περιφερειακη υπηρεσία του ΕΦΚΑ του νομού μου διότι υπεθέσα ότι τώρα υπαγόμαστε εκεί μετά την ενοποίηση των ταμίων. Μήπως έπρεπε να τη υποβάλλω στους μισθωτους του Δημοσίου καθότι απόστρατος? ευχαριστώ εκ προοιμίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά την ηλεκτρονική αίτηση άπαντες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ πρέπει να την στείλουν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Χειρόγραφη την δέχεται και το ΝΣΚ. Θα εξετασθεί αν μπορούμε να ακυρώσουμε την παλαιά ή αν μπορούμε να στείλουμε άλλη.

      Διαγραφή
  3. Καλημερα σας
    Σημερα ειδα οτι στην αιτηση που κανουμε ηλεκτρονικα μεσω φορμας του ΕΦΚΑ, εχει γινει αναβαθμιση και δεχεται πλεον να κανουμε διορθωση. Μπαινουμε ξανα οπως πριν, μας δειχνει την αιτηση οπως την ειχαμε συμπληρωσει και κατω αριστερα εχει επιλογες εκτυπωσης και διορθωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηδη το δοκιμασα και λειτουργησε
    Εκανα τις διορθωσεις που ηθελα, συμπληρωσα και το επιπλεον κειμενο που δεν ειχα προλαβει στην αρχη και αφου επελεξα αποθηκευση ειδα την αιτηση μου με τα διορθωμενα στοιχεια και αριθμο αιτησης/ημερομηνια υποβολης τα ιδια που ηταν στην αρχικη.
    Δε μου λειτουργησε ο συνδεσμος εκτυπωση, οποτε κατεφυγα σε επιλογη ΄΄ctrl+Ρ΄΄ ή δεξι κλικ πανω στην οθονη και επιλογη εκτυπωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.