papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-11-07

Άνθρακες ο θησαυρός ιδίως για τα εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ

Δυστυχώς οι κυβερνώντες διαβάζουν και μεταφράζουν όπως θέλουν τους νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Έτσι λοιπόν δίνουν αναδρομικά μέχρι το 2016, πιθανόν μέχρι την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου, που κατά τα άλλα δεν θα επηρέαζε τις συντάξιμες αποδοχές και αρνούνται να εκδώσουν νέες συνταξιοδοτικές πράξεις με γελοία και βλακώδη επιχειρήματα που αναφέρονται στην Αιτιολογική Έκθεση.
Για ακόμα μια φορά επίσης ξεχνούν τους δικαιούχους Συντάξεων Χηρείας και τις ορφανικές οικογένειες. Ούτε μια λέξη παρά τα κατ' επανάληψη e-mail του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. Θα μου πεις εδώ δεν έδωσαν ούτε το πρώτο 50% (νόμος 4307/2016) που το ανέφερε καθαρά. 
Βλακώδη τα επιχειρήματα της Αιτιολογικής Έκθεσης
Κι αυτό γιατί γράφει στην αιτιολογική έκθεση...
τελείως λανθασμένα, αφού όλοι θα θυμόμαστε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου έγραφε ότι η προσωπική διαφορά θα συνεχίσει να δίδεται και θα μειώνεται λόγω των αυξήσεων των νέων συντάξεων. Άρα το κόστος των παλαιών συντάξεων θα παρέμενε το ίδιο και θα μειωνόταν μόνον λόγω θανάτων. 
Ή αυτό ισχύει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ή από την αρχή γνωρίζατε ότι θα περικόπτατε την προσωπική διαφορά.
Τα επιχειρήματα περί δημοσίου συμφέροντος, δημοσιονομικών - ταμειακών σκοπών και διασφάλισης της βιωσιμότητας είναι από τα συνήθη ψεύδη σας.

1 σχόλιο:

  1. Γιατι ,περιμεναμε κατι διαφορετικο απο αυτους τους απατεωνες που κυβερνουν τη χωρα απο το 2015;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.