papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-12-04

Ημερίδα υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού και κατά των εκτρώσεων, στην ΛΑΡΙΣΑ

Επιτυχής η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ν. ΛΑΡΙΣΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ με τα ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Κίνημα «Αφήστε με να ζήσω», στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθ.Γαζή και Κουμουνδούρου) ,την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.
Πολύ ενδιαφέρουσα ΗΜΕΡΙΔΑ υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού και κατά των εκτρώσεων που δυστυχώς η χώρα μας κατέχει την τραγική πρωτιά ,σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!!!.
Η ημερίδα συμπεριελάμβανε τρεις συνεδρίες:
Δύο πρωινές (11:00 – 12:00 και 12:00 – 13:00), που απευθύνονταν σε εφήβους και νέους (φοιτητές, σπουδαστές μαθητές Λυκείων) και περιλάμβαναν προβολές οπτικοακουστικού υλικού και συζήτηση.
Την απογευματινή (18:00 – 20:00), με ακροατήριο το ευρύ κοινό και περιλάμβανε επιστημονικές εισηγήσεις από τους ομιλητές:
κα Ζωή Σιάσου, μαιευτήρας-γυναικολόγος, Δρ. Ιατρικής,
κ. Νικόλαος Ζαΐρης, αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου ε.τ.,
π. Φιλόθεος Γρηγοριάτης, αγιορείτης ιερομόναχος.
Την απογευματινή συνεδρία έκλεισε ο Σεβ.Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος με την θαυμάσια-και εκτός γραπτού κειμένου- περιεκτική ομιλία του που εντυπωσίασε το πολυπληθές ακροατήριο.
Πράγματι, κατά γενική ομολογία, ενδιαφέρουσα και επιτυχής αυτή η ενημερωτική ημερίδα για το μείζον πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό αυτό ζήτημα. «Το αγέννητο παιδί έχει δικαιώματα και κανένας δεν μπορεί να καταστρέφει την ζωή του. Τα στοιχεία είναι τραγικά και προσβλητικά για τον πολιτισμό μας. Όλοι μας έχουμε ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουμε για να εξαλειφθεί αυτό το διαρκές έγκλημα κατά της ζωής του αγέννητου παιδιού», ανέφεραν οι διακεκριμένοι ομιλητές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.