papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-09-18

Μητσοτάκης στο υπουργείο Εργασίας: Οριστική λύση στις συντάξεις χηρείας για 65.850 δικαιούχους (βίντεο)

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Υπουργείο Εργασίας λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης και η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου.
.......................
Λύση για τις συντάξεις χηρείας
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις συντάξεις χηρείας, ένα χρόνιο «αγκάθι» για τις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «λύνουμε, επιτέλους, την εκκρεμότητα την οποία κληρονομήσαμε, όσον αφορά τις συντάξεις χηρείας. Στο τέλος αυτού του μήνα, 65.850 δικαιούχοι, θα δουν τα ποσοστά αναπλήρωσης να πηγαίνουν από το 50% στο 70% όπως είχαμε δεσμευθεί».
Ο πρωθυπουργός, ακολούθως, σημείωσε ότι «το κάναμε πράξη, δεν ήταν εύκολο, θέλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους του Υπουργείου Εργασίας. Δούλεψαν πολύ σκληρά αυτούς τους δύο μήνες, διότι παραλάβαμε ένα σύστημα παντελώς απροετοίμαστο για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτή τη δέσμευσή μας. Το κάνουμε, όμως, πράξη, αποτελούσε προσωπική μου δέσμευση αλλά και της Νέας Δημοκρατίας. Γίνεται πράξη και στο τέλος του μήνα οι δικαιούχοι θα δουν επιτέλους τα ποσοστά αναπλήρωσης να πηγαίνουν από το 50% στο 70%».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.