papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-01-17

Φωτογραφίες από τη διάλεξη του Νίκου Λυγερού στη Λάρισα «ΑΟΖ, Ενεργειακές οδοί και Στρατηγικές Συμμαχίες ενάντια στη βαρβαρότητα»

Παρευρέθησαν στην εξαιρετικά επίκαιρη και λίαν ενδιαφέρουσα διάλεξη του γεωστρατηγικού αναλυτή με θέμα «ΑΟΖ, Ενεργειακές οδοί και Στρατηγικές Συμμαχίες ενάντια στη βαρβαρότητα», οι παρακάτω:
Εκ μέρους Ι.Μ. Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Χρήστος.
Εκ μέρους της Περιφέρειας ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καλομπάτσιος. Παρόντες επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθανάσιος Παιδής και Απόστολος Μπέμπης.
Παρούσα η επικεφαλής της παράταξης "Λάρισα Μπροστά" και αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου. Από την ίδια δημοτική παράταξη παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαμάκος Αθανάσιος, Τερζούδης Χρήστος, Γεωργάκης Δημήτριος, Καμηλαράκη Μαίρη, Ξηρομερίτης Μάριος, Αργυρόπουλος Κων-νος, Παπαποστόλου Δημήτριος, Ανδριτσόπουλος Ανδρέας, φυσικά ο Παπαπαρίσης Απόστολος με τη διπλή ιδιότητα του προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος Παράρτημα Θεσσαλίας, ενός εκ των διοργανωτών και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ντεούδης Αργύρης, Κατσούρας Χρήστος κλπ. Παρών επίσης και ο Μάμμος Χρήστος, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τυρνάβου.
Δυστυχώς ουδείς εκλεγμένος από το Δήμο Λαρισαίων άλλων παρατάξεων προσήλθε στην εκδήλωση αν και είχαν προσκληθεί άπαντες. Λυπηρό γιατί αφορά ένα εθνικό θέμα και ήταν ευκαιρία ν' ακούσουν αλλά και να λύσουν όποια απορία τυχόν είχαν από έναν ειδικό επί του θέματος.
Εκ μέρους της 1ης Στρατιάς, λόγω ξαφνικής υποχρέωσης του Διοικητού αυτής Αντγου κ. Κων-νου Φλώρου και νυν Α/ΓΕΕΘΑ (καλή επιτυχία του ευχόμαστε για το καλό της Πατρίδος), ο Επιτελάρχης Υποστράτηγος κ. Κατσαΐτης Παντελής. 
Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς μας ενημέρωσε ότι λόγω νυχτερινών ασκήσεων αλλά και έξαρσης εισόδων τουρκικών αεροσκαφών έκρινε σκόπιμο (πολύ ορθά) να βρίσκεται στο Αρχηγείο. Παραβρέθηκε ο Διοικητής της ΔΑΚ Σμήναρχος κ. Σακοράφας Θεοφάνης.
Εκ μέρους της ΕΛΑΣ ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Σιμούλης Χρήστος και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Καλαμπούκας. Αχιλλέας.
Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος κ. Σπαθούλας Χρήστος και ο Αναπληρωτής Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας Αντιπύραρχος κ. Νταχμήρης Απόστολος. 
Παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας κ. Απόστολος Βερέμης, η Γραμματέας του Συνδέσμου Πελοποννησίων ν. Λάρισας κ. Λένα Λιάγκουρα, η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Λαμπρινή και ο εκπρόσωπος του κόμματος "Ελληνική Λύση" κ. Ζώκας Δαμιανός.
Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μας ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί αφού βρισκόταν στην Πράγα σε επίσημη αποστολή όπου είχε συνάντηση με τον εκεί πρόεδρο της Βουλής για το μεταναστευτικό. Ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας και η βουλευτής κ. Στέλλα Μπίζιου της ΝΔ μας ενημέρωσαν ότι θα βρίσκονταν στη Αθήνα αφού είναι σε εξέλιξη κοινοβουλευτικό έργο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ένα συγνώμη σε όσους στάθηκαν υπομονετικά όρθιοι αφού τα 280 καθίσματα δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη του κ. Νίκου Λυγερού
Δίδεται η δυνατότητα, σε όσους δεν ήρθαν λόγω Τετάρτης αλλά και σε όσους αποχώρησαν αφού ούτε θέση ορθίου δεν υπήρχε, να δουν ολόκληρη τη διάλεξη εδώ ------> Η άκρως επίκαιρη και λίαν ενδιαφέρουσα διάλεξη του Ν. Λυγερού στη Λάρισα την 15.01.2020 στην κατάμεστη αίθουσα του "Χατζηγιάννειου" πνευματικού κέντρου. 




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.