papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-03-17

Πανταχού παρών ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής... «Το ηθικό είναι πολλαπλασιαστής ισχύος...»

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 επισκέψεις στις νήσους Λέσβο, ΧίοΣάμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, μικρόνησο Καλόλιμνο και βραχονησίδα Πλάτη.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τα Στρατηγεία της 98 ΑΔΤΕ (Λέσβος), της 96 ΑΔΤΕ (Χίος), το Λιμεναρχείο Μυτιλήνηςτο Λιμεναρχείο Σάμου, τις έδρες των στρατιωτικών Μονάδων Λέρου και Καλύμνου και το Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ (Κως), όπου συναντήθηκε με τους αρμόδιους φορείς και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές τους στο πλαίσιο αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών.

Επίσης, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑΣ», στην Κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» (Λέρος), στα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ» και «ΦΑΡΟΣ» (Καλόλιμνος), στην ΤΠΚ «ΜΥΚΟΝΙΟΣ» (Κως), στο Παράκτιο Περιπολικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» (Κως), ενώ συμμετείχε σε ημερήσιες και νυχτερινές επιχειρησιακές πλεύσεις με σκάφη και πλωτά μέσα του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.




















1 σχόλιο:

  1. Ηταν και εξακολουθεί να ειναι ενας, σεμνός,ακούραστος, φιλότιμος και Αξιος στρατιώτης! Μακαρι να του μοιάζανε και ορισμένοι άλλοι επώνυμοι και λαλλίστατοι Νεοέλληνες. Πολλα Μπράβο για τον αεικίνητο Μαυροσκούφη Στρατηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.