papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-03-09

Το μυστήριο της Τουρκίας με τα «μηδέν κρούσματα» κορωνοϊού, λύθηκε! Διεθνής σαρκασμός για τη στάση του Ερντογάν!

Διεθνής σαρκασμός για τη στάση του Ερντογάν απέναντι στον κορωνοϊό - Διαβάστε τα «Διδάγματα από την επιτυχή διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού στην Τουρκία»
1 - Μην εξετάζετε κανέναν! Αυτό είναι το κλειδί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Εάν δεν εξετάσετε κανέναν, οι άνθρωποι δεν θα σας εμπιστευτούν. Επομένως πρέπει να αποκρύψετε το γεγονός ότι δεν εξετάζετε κανέναν. Έτσι, ο υπόλοιπος οδηγός αφορά για το πώς να μην κάνετε καμμία εξέταση.
2 - Μην αφήνετε τα νοσοκομεία να εξετάζουν μόνα τους. Έχετε μια κεντρική μονάδα ελέγχου, έτσι ώστε κάθε νοσοκομείο να στέλνει δείγματα εκεί, ώστε να πρέπει να βασίζονται στις εξετάσεις σας.
3 - Μην διασπείρετε κανένα νέα σχετικά με τον ιό μέσω των τουρκικών μέσων που ελέγχετε. Η Τουρκία έχει τον υψηλότερο αριθμό φυλακισμένων δημοσιογράφων στον κόσμο. Επομένως, κανένας δημοσιογράφος δεν θα μεταδίδει "ψεύτικα νέα". Όταν οι άνθρωποι δεν ακούνε για τον ιό, δεν θα ανησυχούν.
4 - Ανάπτυξη κιτ εξέτασης. Η Τουρκία δημιούργησε το δικό της κιτ εξετάσεων. Ισχυρίζονται ότι δίνει αποτελέσματα σε 15 λεπτά και έχει την υψηλότερη ακρίβεια στον κόσμο. Έτσι, το καλύτερο κιτ δοκιμών του κόσμου είναι εξαιρετικά γρήγορο και εξαιρετικά ακριβές. Αλλά ποτέ δεν έδωσε θετικά αποτελέσματα. Έτσι, όταν οι γιατροί βλέπουν το κιτ δοκιμών να λέει «αρνητικό» δεν έχουν κανένα τρόπο να αποδείξουν ότι είναι θετικό.
5 - Μια συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Η Τουρκία έχει μια συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και βασίζεται στα τουριστικά έσοδα. Εάν οι τουρίστες σταματήσουν να επισκέπτονται την Τουρκία, εφέτος, η οικονομία θα καταρρεύσει τελείως. Εφόσον ο Ερντογάν βρίσκεται σε πόλεμο στη Συρία, και αλλού, η οικονομική κατάρρευση θα είναι το τέλος της διακυβέρνησής του.
6 - Να έχετε ένα ημι-αυταρχικό καθεστώς κανένα από τα προαναφερθέντα βήματα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εάν όλοι έχουν ελευθερία λόγου. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει ένας ηγέτης ο οποίος να μπορεί να στείλει ανθρώπους στη φυλακή οποτεδήποτε το επιθυμεί. Έτσι, κανείς δεν θα είναι αρκετά γενναίος για να διαδώσει "ψεύτικα νέα".
7 - Έλεγχος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Η Τουρκία έχει το μεγαλύτερο αριθμό αιτημάτων στο Twitter για να μάθει τις διευθύνσεις IP των χρηστών και να τιμωρήσει τους χρήστες. Έχουν επίσης τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων προς την Reddit για την κατάργηση περιεχομένου. Έτσι, αν τυχαίοι άνθρωποι διαδώσουν ψεύτικα νέα, μπορείτε εύκολα να τα στείλετε στη φυλακή.
8 - Καραντίνα (Προαιρετικό) Εάν δεν το κάνετε, δεν θα μοιάζετε να το διαχειρίζεστε καλά. Έτσι απλά θέστε τους ανθρώπους σε καραντίνα, όπως θα έκανε μια κανονική χώρα. Έτσι μπορείτε να δώσετε ανακούφιση.
Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, ελπίζουμε ότι θα κατορθώσετε να μην έχετε καθόλου περιπτώσεις. Τα τουριστικά σας εισοδήματα πρόκειται να τροφοδοτήσουν το αυταρχικό σας καθεστώς. Μείνετε καθαροί από τους ιούς και παραμείνετε στην εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.