papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-04-25

Σημαντικότατη είδηση για εκκρεμείς συντάξεις από 1/1/2017 για δικαιούχους Σύνταξης Χηρείας και ΟΓΑ

Μία σημαντικότατη είδηση ανακοίνωσε ο Υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης σήμερα στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Αυτιά, που αφορά στο 40% του συνόλου των εκκρεμουσών συντάξεων από 1 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και σήμερα και αφορά στους δικαιούχους Σύνταξης Χηρείας, Κτηνοτρόφων, Αλιέων και Αγροτών.
Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει παρακάτω συμπληρώνουμε και υποβάλουμε μία τυπική Αίτηση Συνταξιοδότησης, προκειμένου και οι παλιές συντάξεις να εκδοθούν με ψηφιακό τρόπο.
Δείτε το βίντεο...
Συγχαρητήρια... 

https://www.efka.gov.gr/el/syntaxioychoi/aitisi

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη 

3 σχόλια:

  1. Αποστολε Καλημερα, εχω ενα ερωτημα εαν βεβαια γνωριζεις. Ποτε αναρτωνται τα μηνιαια ενημερωτικα? Υπαρχει καμμια διαφορα (ως προς τον χρονο αναρτησης) σ'αυτους που εχουν θετικη προσωπικη διαφορα και σε αυτους που εχουν αρνητικη? Σημερα που κυτταξα υπαρχουν μεχρι και τον Απριλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ενημερωτικά αναρτώνται κάθε μήνα για όσους έχουν θετική προσωπική διαφορά. Για όσους έχουν αρνητική προσωπική διαφορά ακούω ότι δεν αναρτάται αλλά ότι πλέον πλησιάζει η μέρα που ο e-ΕΦΚΑ θα είναι σε θέση να εκδίδει και να αναρτά και αυτά τα ενημερωικά.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.