papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-07-05

Τελετή παράδοσης/παραλαβής του ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού


Πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής των Διοικητικών Συμβουλίων της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, ως Εκπρόσωπος της κυβέρνησης, καθώς και ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Στην ομιλία του, ο ΥΦΕΘΑ ανέφερε τα εξής: 
«Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, δεν αποτελεί απλά έναν ακόμη τυπικό θεσμό, αλλά συνιστά έναν ενεργό συλλογικό φορέα κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας. Μέσα από τις δράσεις και τις συνέργειές της, προάγει την σύσφιξη των υφιστάμενων δεσμών συναδελφικότητας μεταξύ των μελών της, επιμελείται τα συμφέροντά τους, παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στα μέλη που την έχουν ανάγκη και προωθεί την εποικοδομητική διατήρηση των σχέσεων των αποστράτων αξιωματικών μετά των εν ενεργεία συναδέλφων τους».
«Κύριος και σπουδαιότερος στόχος της νέας Διοίκησης, δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η διατήρηση των στενών αγαστών σχέσεων της ΕΑΑΣ με όλα τα παραρτήματά της, με τρόπο που θα συνιστούν μια Ένωση συσπειρωμένη σε ένα σώμα. Γιατί σε έναν συλλογικό φορέα ατόμων που δεν επικρατεί η σύμπνοια, η ομόνοια, η αλληλεγγύη και η συνεκτικότητα των μελών, κανένας στόχος ή πρόγραμμα δράσης δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί με επιτυχία».
Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χαρακτηριστικά που διέπουν την προσωπικότητα του Έλληνα Αξιωματικού και δεν χάνονται με μια απλή διοικητική πράξη αποστρατείας, καθιστώντας τους απόστρατους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων υγιή πρότυπα ήθους και αξιοπρέπειας.
Κατά την διάρκεια της τελετής, ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Ροζής ευχαρίστησε τα μέλη του 9ου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ. για την προσφορά τους στο έργο της Ένωσης, ενώ ο αναλαμβάνων Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. κ. Σταύρος Κουτρής παρουσίασε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ευχόμενος καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.








Το φωτορεπορτάζ από το armynow.gr

Πριν λίγες ημέρες (25 Μαΐου 2020) είχε πραγματοποιηθεί η παράδοση - παραλαβή του ΔΣ της ΕΑΑΣ στα γραφεία αυτής, παρουσία και πάλι του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Την Τρίτη 26 Μάιου 2020, έγινε η τελετή παράδοσης/παραλαβής της Διοίκησης της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού, στα γραφεία της Ένωσης παρουσία του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Παρέστησαν τα μέλη των 9ου και 10ου Αιρετών Διοικητικών Συμβουλίων. 








Την Τετάρτη 27 Μαΐου, συνεδρίασε για 1η φορά το ΔΣ/ΕΑΑΣ, συγκροτήθηκε σε σώμα και εξελέγη κατά πλειοψηφία Διευθύνων Σύμβουλος ο Ανχης (ΑΣ) ε.α Χρηστίδης Χρήστος. Το ΔΣ/ΕΑΑΣ του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.