papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-08-08

Η κατηφόρα του Μερίσματος του ΜΤΣ δεν έχει τέλος!


     Και φυσικά από αυτό το ποσό πρέπει να αφαιρεθεί το ποσοστό του φόρου, η ρήτρα βιωσιμότητας που για τον καθένα μας είναι διαφορετικός ανάλογα με τη συνολική σύνταξη (μείον 5 ή 10 ή 15 ή 20%), το 10% υπέρ ΕΚΟΕΜΣ, το 1% υπέρ ΕΑΑΣ, το 3% υπέρ ΝΙΜΤΣ, τυχόν κράτηση λόγω ΒΟΕΑ, τυχόν κράτηση λόγω αναγνώρισης χρόνων υπηρεσίας κλπ.  Τα ποσοστά μείωσης αφορούν όλους μας πλην όμως το παράδειγμα αφορά στο μισθολογικό βαθμό Υποστρατήγου με 35 συντάξιμα χρόνια. Έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται πλέον για μέρισμα αλλά για φιλοδώρημα;

5 σχόλια:

  1. Η αποδεδειγμένη παρεμβατικότητα του κ. Α Παπαρίση η οποία επιβεβαιώνεται και με αυτό το δημοσίευμα, ίσως αποτελεί και τον λόγο της άκομψης κατά επιεικέστατο χαρακτηρισμό απομάκρυνσης του από την προεδρία της ΕΑΑΣ Λάρισας αφού είναι πανελλήνια αποδεκτό στους κύκλους του ΣΞ ότι η πολυσχιδής και πολυεπίπεδη δραστηριότητα του είχε επισκιάσει την ΕΑΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.
    Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΑΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΥΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. λόγω ανοικτού μυαλού, τον είχε αφήσει να δραστηριοποιείται δημιουργικά αλλά τώρα έχουν επικρατήσει περισσότερο συντηρητικές λογικές.
    Το ελάχιστο, μπράβο κ. Α. Παπαριση μη σταματάς να είσαι πάνω από όλα συνάδελφος και μαχητής, είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή (νέα) αρχή και μπράβο σου που δεν σταμάτησες να γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ληστευουν εμας για να ταιζουν τα κομματοσκυλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι η οικονομική εξαθλίωση των αποστράτων που εξοργίζει (μια ζωή με λίγα ζούσαμε εμείς και οι οικογένειες μας) αλλά η κοινωνική αδικία των κρατούντων έναντι αυτών που αφιέρωσαν τη ζωή τους για την διαφύλαξη της τιμής και της αξιοπρέπειας των πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.