papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-11-23

Ευτυχώς που κάποιους δεν τους πείθουν οι «λυκοφιλίες με τους Τούρκους» …και ετοιμάζονται!

Μπορεί να μας έρχεται ο Νταβούτουγλου με πληθώρα επιχειρηματιών και δημοσιογράφων τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και σε κάποιους πολιτικούς μας  να τους αρέσει να έχουν ανοιχτή επικοινωνία με τον Τούρκο βιαστή και φονιά της Κύπρου αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο! Ο Νταβούτουγλου μας απείλησε ανοιχτά ότι αφού μας ξεσπίτωσε από το σπίτι μας και  βίασε τα παιδιά μας, μας συμβουλεύει να καθίσουμε φρόνιμα και να χαλαρώσουμε γιατί θα πάθουμε τα ίδια με τα παιδιά μας και θα χάσουμε και την καλύβα που μαζέψαμε την οικογένειά μας! Εκτός και αν  καταλάβαμε άλλα και πρέπει να μας το εξηγήσουν τι εννοεί ο Τούρκος οι εδώ συνομιλητές του! Ευτυχώς που...
στον αντίποδα  εδώ στην Πατρίδα δεν μασάνε από επιθέσεις φιλίας της Τουρκίας και τις πατρικές απειλές του μυστικοσύμβουλου του Σουλτάνου Ερντογάν και …ετοιμάζονται!
5-11
Τον τομέα αυτόν ανέλαβε ο Γενικός Επιθεωρητής του ΓΕΣ  που  ελέγχει την ετοιμότητα των Μονάδων και επέλεξε το  Νοεμβρίο να επιθεωρήσει την  XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία!
6-10
Ο Γενικός Επιθεωρητής του Στρατού Αντιστράτηγος  Αναστάσιος Μανώλας, επιθεώρησε τις Μονάδες και Ανεξάρτητες Υπομονάδες της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, όπου διαπιστώθηκε το υψηλό  επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας του προσωπικού και των μέσων αυτής.
2-15
Μετά το πέρας της Επιθεωρήσεως τράβηξε και μια παρέλαση (φώτο) απο αυτές που βλέπεις μόνο στις Μάχιμες Μονάδες! Η συγκεκριμένη Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία είναι από τις Μονάδες που έχουν σοβαρότατο τομέα και η Αποστολή της είναι από τα ατού στα χέρια της Στρατιωτικής Ηγεσίας!
7-9
Ο ΓΕΠΣ Αντιστράτηγος Μανώλας τα είδε όλα και τα έψαξε όλα για να δώσει το τελικό ΟΚ !!
Veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.