Στο άρθρο 12 του κατατεθέντος στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχεδίου νόμου «καρμανιόλα» του Κατρούγκαλου διαβάσαμε πολλά φοβερά και τρομερά. Σε ορισμένα από αυτά υπήρξε αρνητικότατος σχολιασμός, πολύ αργά βέβαια, ακόμα και από φορείς, όπως η ΠΟΕΣ του Τσουκαράκη, που όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να πείσει για το ...ενδιαφέρον της συγκυβέρνησης για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Από κοντά και οι θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών που έκαναν με βαριά καρδιά μία συγκέντρωση στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη. Να δούμε τώρα τι θα πουν στους συναδέλφους τους που τους τίμησαν με την ψήφο τους, τη στιγμή που ορισμένοι από αυτούς, όχι μόνον δεν βοήθησαν αλλά την σαμπόταραν σχεδόν φανερά.
Εδώ θα σχολιασθεί μία ακόμη προκλητική και συγχρόνως απάνθρωπη ενέργεια των συγκυβερνώντων, αυτή τη φορά για τον/την σύζυγο θανόντος συνανθρώπου μας. Τι γράφει λοιπόν το «Άρθρο 12 - Σύνταξη λόγω θανάτου»: «1. Σε περίπτωση θανάτου συνταξιούχου ή ασφαλισμένου του Δημοσίου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει το χρόνο ασφάλισης που απαιτείται για την συνταξιοδότηση λόγω γήρατος ή αναπηρίας, δικαιούνται σύνταξη τα παρακάτω μέλη της οικογένειας του: Α. Ο επιζών σύζυγος, εφόσον έχει συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του κατά το χρόνο θανάτου του συνταξιούχου ή ασφαλισμένου. Εφόσον έχει συμπληρώσει το 52ο έτος της ηλικίας του κατά τον ως άνω χρόνο, δικαιούται σύνταξη για διάστημα τριών (3) ετών, μετά την πάροδο των οποίων η καταβολή σύνταξης αναστέλλεται μέχρι τη συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας του. Εφόσον δεν έχει συμπληρώσει το 52ο έτος της ηλικίας του κατά τον ως άνω χρόνο, δικαιούται σύνταξη για διάστημα τριών (3) ετών.....»
Εδώ θα σχολιασθεί μία ακόμη προκλητική και συγχρόνως απάνθρωπη ενέργεια των συγκυβερνώντων, αυτή τη φορά για τον/την σύζυγο θανόντος συνανθρώπου μας. Τι γράφει λοιπόν το «Άρθρο 12 - Σύνταξη λόγω θανάτου»: «1. Σε περίπτωση θανάτου συνταξιούχου ή ασφαλισμένου του Δημοσίου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει το χρόνο ασφάλισης που απαιτείται για την συνταξιοδότηση λόγω γήρατος ή αναπηρίας, δικαιούνται σύνταξη τα παρακάτω μέλη της οικογένειας του: Α. Ο επιζών σύζυγος, εφόσον έχει συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του κατά το χρόνο θανάτου του συνταξιούχου ή ασφαλισμένου. Εφόσον έχει συμπληρώσει το 52ο έτος της ηλικίας του κατά τον ως άνω χρόνο, δικαιούται σύνταξη για διάστημα τριών (3) ετών, μετά την πάροδο των οποίων η καταβολή σύνταξης αναστέλλεται μέχρι τη συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας του. Εφόσον δεν έχει συμπληρώσει το 52ο έτος της ηλικίας του κατά τον ως άνω χρόνο, δικαιούται σύνταξη για διάστημα τριών (3) ετών.....»
Δηλαδή η χήρα αν είναι κάτω των 52 ετών δικαιούται σύνταξη μόνον για 3 χρόνια και μετά ας ...πεθάνει. Επίσης, αν η χήρα είναι από 52 έως 55 ετών τότε δικαιούται σύνταξη για 3 χρόνια, η οποία στη συνέχεια θα σταματήσει και θα ξαναρχίσει να δίδεται όταν αυτή γίνει 67 ετών, αν καταφέρει να επιζήσει στο ενδιάμεσο διάστημα. Βρε σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι, λέω εγώ!!!
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Ερώτηση προς προβληματισμόν: Δηλαδή, εάν κάποιο γεροντάκι του οποίου ή βαστάνε ακόμη τα ...κότσια του, ή θελήσει να "αποκαταστήσει" καμία ξενόφερτη, ή ακόμη και ντόπια νεαρούλα, με τη σύνταξή του, θα την πληρώνουμε εμείς εσαεί; Δηλαδή, εάν ο συνταξιούχος παίρνει τη σύνταξή σου για 20 (ας πούμε) χρόνια, και μετά "πάρει" καμία 25άρα, θα της πληρώνουμε σύνταξη΄για άλλα 60 ή και περισσότερα χρόνια; Ερωτώ γιατί έτυχε να ακούσω για δύο-τρείς τέτοιες περιπτώσεις. Μήπως γι' αυτό πήγαμε κατά διαόλου;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ (ΙΣΧΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ -ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ- ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ (55 ΕΤΗ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΑ (ΔΙΟΤΙ ΑΝ, Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ, ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 50, ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ?) ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΙ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ."
ΔιαγραφήΔεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Δ. Μπελιβανάκη που συμπεριφέρεται σαν άτυπος συνήγορος του Κατρούγκαλου. Να ξεστραβωθούν και να βρούν λύση για τα γερόντια και τις "ξενόφερτες" ή μη νεαρούλες. Η λύση πάντως δεν είναι να πεθάνουν οι χήρες αυτών που έπεσαν στο καθήκον ή εν υπηρεσία. Λυπάμαι "Στρατηγέ" που ταυτίζεσαι με αυτούς που μισούν κάθε τι Εθνικό και στρατιωτικό.
ΔιαγραφήΠ.Δερεζέας
Συνταγματάρχης ε.α.
Αγαπητέ μου Συνάδελφε, σε διαβεβαιώ ότι σε καμία, μα σε καμία απολύτως, περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τον κατρούμπαλο, ή όπως αλλιώς τον λένε. Όμως, δεν μπορώ να δεχθώ τη χήρα του πρώην Υποδιοικητού μου(από ..."Ου" αρχίζει το όνομα της χώρας της) να μου το παίζει χήρα Αντιστρατήγου, και να θέλει να φέρει και τις αδελφές της να τις παντρέψει με αποστράτους Αξιωματικούς, για να "φάνε" την περιουσία των παιδιών τους. Θα μπορούσα να σου πώ πολλά ακόμη, αλλά περιορίζομαι σ' αυτά το ολίγα. Όσον αφορά τους παθόντες εν υπηρεσία, ήδη έχω δώσει την απάντηση, με την τελευταία φράση του σχολίου μου, την οποία θα σε παρακαλέσω να την ξαναδιαβάσεις. Εάν με αυτά δεν σε έπεισα, έχω να συμπληρώσω ότι, ευθύς εξ' αρχής, δήλωσα ότι, οι σκέψεις μου αυτές δεν αποτελούν την οριστική μου πρόταση, αλλά θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία βάση σκέψης. Ελπίζω τις επισημάνσεις μου αυτές, να τις λάβεις όπως ακριβώς τις γράφω, δηλαδή με Συναδελφική αγάπη και χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης. Σου εύχομαι ειλικρινά ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΔιαγραφήΑγαπητέ Δημήτρη αν διάβαζες το άρθρο 12 του Κατρούγκαλου θα έβλεπες ότι υπάρχει τέτοια πρόβλεψη την οποία ουδόλως σχολιάζω γιατί συμφωνώ. Η ισοπέδωση και εφαρμογή όμως στις γυναίκες μας που μας ακολουθούσαν μια ζωή σε όλη την Ελλάδα χωρίς να έχουν πιθανότητα να εργαστούν είναι προκλητικό, διαβολικό και απάνθρωπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑποστόλη, γειά σου.
ΔιαγραφήΑκριβώς επειδή διάβασα το εν λόγω άρθρο, σε άλλο σημείο παραδέχθηκα ότι υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν όμως και λύσεις, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη θέληση, αλλά και το απαιτούμενο ...νιονιό. Γιατί, είναι γνωστό ότι από κάποια εποχή και μετά(σκοπίμως δεν ονοματίζω για να μή μας χαρακτηρίσουν, ως συνήθως, και ρατσιστές), από κάποια μερίδα "εισερχομένων" γυναικών, είχε "στηθεί" βιομηχανία γάμων με υπερήλικες Έλληνες. Έ, αυτό κάποτε έπρεπε να σταματήσει. Τώρα το πώς, δεν είμαι αρμόδιος να το πώ. Όμως, να είσαι σίγουρος ότι εάν μου το ανέθεταν, εν λευκώ βεβαίως και όχι με πολιτικές-λαϊκίστικες παρεμβάσεις, θα την έβρισκα τη λύση. Καλή σου μέρα.
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΛΥΣΗ
ΔιαγραφήΕπειδή σε κάποιο άλλο σημείο έχω γράψει ότι υπάρχουν λύσεις, και για να μη θεωρηθώ ανακόλουθος με τον εαυτό μου, μετά από πολύ σύντομη σκέψη κατέγραψα μία πρώτη ανεπεξέργαστη ακόμη λύση, που θα μπορούσε να αποτελέσει βάση σκέψης.
Π.χ. θα μπορούσα να συνδέσω το ύψος της παρεχόμενης στη χήρα σύνταξης, με την ηλικία γάμου της νύφης. Γιατί, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ ότι, μία υπερήλιξ κυρία των 78 ετών, θα ερχόταν εις γάμου κοινωνίαν, χωρίς να έχει μέχρι εκείνη την ηλικία τα προς το ζείν. Τότε, πώς ζούσε μέχρι τα 78; Γιατί αναφέρω τα 78 έτη. Γίνομαι σαφής.
Άς υποθέσουμε ότι θα συνδέσουμε το ποσοστό συνταξιοδότησης της χήρας, με το χρόνο που απαιτείται σε έναν εργαζόμενο για να πάρει τη σύνταξή του. Σήμερα ισχύει(εάν βέβαια ισχύει) η 35ετία. Γιατί λοιπόν και η κυρία που θα παντρευτεί έναν άντρα, να μην πρέπει να συμπληρώσει 35ετία έγγαμου βίου, ώστε να δικαιούται πλήρη σύνταξη; Εάν τώρα λάβουμε υπ’ όψιν μας το προσδόκιμο ζωής, το οποίο τώρα εάν δεν απατώμαι είναι 78 χρόνια (γι’ αυτό το λόγο ανέφερα νωρίτερα τα 78 έτη), και αφαιρέσουμε από αυτά την 35ετία «έγγαμης συνταξιοδότησης» (άς την ονομάσω έτσι χάριν συντομίας αλλά και αστειότητος), ερχόμαστε στα 43 έτη. Για να πάρει λοιπόν πλήρη (το 70%) τη σύνταξη του συζύγου η σύζυγος μέχρι και αυτή να αποδημήσει, θα πρέπει κατά το χρόνο του γάμου, να έχει ηλικία μέχρι 43 ετών, ώστε μαζί με τα 35, να φθάνει μέχρι το προσδόκιμο ζωής, δηλαδή τα 78 χρόνια.
Εάν κατά τη σύναψη του γάμου η σύζυγος έχει ηλικία άνω των 43 ετών, τότε κάθε χρόνο, και μέχρι τα 78, να αφαιρείται ένα ποσοστό 2% της σύνταξης. Ώστε, εάν η «νύφη» κατά τη σύναψη του γάμου έχει ηλικία άνω των 78 ετών, να μη δικαιούται καθόλου σύνταξη. Και γιατί το 2%; Απλούστατα. Διότι, με την ισχύουσα νομοθεσία, η χήρα παίρνει το 70% της σύνταξης του θανόντος συζύγου. Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι απαιτούνται 35 χρόνια έγγαμου βίου για τη χορήγηση της πλήρους σύνταξης(δηλαδή του 70% της δικαιούμενης σύνταξης), πολλαπλασιαζόμενο με το 2%, μας κάνει αυτό το 70. Και έρχομαι τώρα σ’ αυτό που είπα στην αρχή, ότι δεν νοείται κυρία των 78 ετών να θέλει να παντρευτεί και να πάρει τη σύνταξη του συζύγου της. Σ’ αυτή την περίπτωση, είναι φανερό ότι είναι «κομπίνα». Διευκρινιστικά, εάν κατά τη σύναψη του γάμου η κυρία έχει ηλικία 50 ετών, τότε θα δικαιούται, εάν βέβαια δεν συμπληρώσει 35ετία έγγαμου βίου λόγω θανάτου του συζύγου: 70%-(7χ2%=14%)=56% της δικαιούμενης σύνταξης. Τότε να δείτε εάν οι μικρούλες θα ψάχνουν να παντρευτούν υπερήλικες, τους οποίους με διάφορα …άγρια κόλπα να τους ξεκάνουν(ευχαριστημένους βέβαια) πριν την ώρα τους. Και ακόμη, να δείτε πώς οι κυρίες θα προσέχουν τους άντρες τους, μη τυχόν και τους πεθάνουν νωρίς, και χάσουν και τη σύνταξη!!!
Εάν η ηλικία της συζύγου, κατά την ημερομηνία τέλεσης του γάμου είναι μικρότερη των 43 ετών, τότε να δικαιούται πλήρη την σύνταξη (70%), μετά παρέλευση 35ετούς έγγαμου βίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να αφαιρείται ποσοστό 2% για κάθε χρόνο που υπολείπεται για τη συμπλήρωση 35ετίας. Δηλαδή, εάν ο γάμος τελέσθηκε όταν η νύφη ήταν 35 ετών και ο σύζυγος αποδημήσει όταν αυτή είναι 65 ετών, τότε να δικαιούται ποσοστό σύνταξης όπως παρακάτω: 70%-10% (5 έτη χ2%=10%)=60%.
Εάν η σύζυγος κατά τον χρόνο θανάτου του συζύγου της έχει ηλικία μικρότερη των 43 ετών, τότε, και μέχρι να ξαναπαντρευτεί, να δικαιούται ποσοστό σύνταξης ανάλογο με τα χρόνια έγγαμης συμβίωσης. Δηλαδή, για 2 χρόνια συμβίωσης, να δικαιούται: 2χρόνιαχ2%= 4% της δικαιούμενης σύνταξης, κ.ο.κ.
Οίκοθεν νοείται πως θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως π.χ. «Σύζυγος παθών ένεκεν της Υπηρεσίας», κ.λ.π.
Είπαμε! Μία πρώτη ανεπεξέργαστη ακόμη σκέψη.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΟΝ Β' ΠΠ, ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΣΟΥΣΕ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΡΙΧ ΜΑΡΚΣ. Ο ΜΑΡΚΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΕ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ. ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΛΥ ΣΑΒΑΛΑΣ "ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΓΙΑ ΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΖΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ"
ΔιαγραφήΑγαπητέ φίλε Στέλλιο, γειά σου. Συμφωνώ, ότι ο Σαβάλας ήταν πολύ "ωραίος" (με την ευρεία βάβαια έννοια), και έλεγε σωστά πράγματα. Όσον αφορά τον Χίτλερ, τέτοιες μ@λ@κίες έκανε, και κατέληξε εεκεί που κατέληξε.
ΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΜΕΤΑΘΕΣΕΙς.Ο ΓΙΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟς ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟς.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΠΩς ΘΑ ΖΗΣΩ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙς ΑΛΛΟΔΑΠΕς.ΕΜΕΙς ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ;;;;;ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΗ ΓΑΜΟΥ;;;ΟΙ ΑΓΑΜΕς ΘΥΓΑΤΕΡΕς ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΡΕς ΝΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΝΔΡΕς ΤΟΥς;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΕΛΙΒΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΩΝ ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΕς ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΡΕς ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ;;;;ΑΙΣΧΟς; ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑς ΕΜΠΕΙΡΙΑ;;ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟς.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή