papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-01-25

Εφημερίδα "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" των Αποστράτων του ΤΧ Σώματος

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, μέλη και μη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού καλησπέρα σας. Σας κοινοποιώ συνημμένα το 60ο τεύχος της εφημερίδας του Συνδέσμου μας. Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω δύο εκδηλώσεις στις οποίες η παρουσία μας είναι σημαντική, με ημερολογιακή σειρά, όπως και στην 1η και 15η  σελίδα της εφημερίδας σημειώνονται:

α. Κοπή της πίτας του Παραρτήματος Πατρών την 31η Ιανουαρίου 2016 με διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής από την Αθήνα για συμμετοχή στην εκδήλωση. Τόσο οι συνάδελφοι της περιοχής των Πατρών όσο και οι συνάδελφοι της περιοχής Αθηνών καλούνται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Λεπτομέρειες όπως προαναφέρθηκε στις σελίδες 1 και 15.
β. Κοπή της πίτας του Συνδέσμου στην Αθήνα που θα γίνει την 6η Φεβρουαρίου 2016 στην ΛΑΕΔ. Όλοι οι συνάδελφοι καλούνται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Είναι από τις λίγες φορές που μας δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούμε και να θυμηθούμε τα παλιά.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο στην Θεσσαλονίκη την 17η Ιανουαρίου 2016 όσο και στη Λάρισα την 24η Ιανουαρίου 2016 με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων και την παρουσία του Προέδρου και μελών του ΔΣ του Συνδέσμου. 
Για το ΔΣ / Υπτγος ε.α. Δερμεντζόγλου Ευστάθιος / Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.