papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-09-15

Σε Μήνυση & Αγωγή κατά του Καμμένου προχωρά ο Αντγος ε.α. Ιωάννης Δρακωνάκης

Το δρόμο της δικαιοσύνης επέλεξε να προχωρήσει ο Στρατηγός ε.α. Καταδρομέας Γιάννης Δρακωνάκης μιλώντας πριν από λίγο στο Εκρηκτικό Δελτίο του ART-TV και στον Παρουσιαστή του δελτίου και πρώην Στρατιωτικό Αντώνη Μυλωνάκη!

Ο Στρατηγός μιλώντας με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει ζήτησε από τον κ. ΥΕΘΑ να παρουσιάσει τις συμβάσεις εκείνες στις οποίες έχει υπογράψει την περίοδο 1997-2000 και αποκάλυψε ότι την περίοδο εκείνη υπηρετούσε ως νέος Αντισυνταγματάρχης στην Διεύθυνση των Εδικών δυνάμεων του ΓΕΣ στο 2ο Γραφείο!
Από την θέση του δεν θα μπορούσε να υπογράψει καμία σύμβαση, αφού ως γνωστόν τις συμβάσεις τις κάνει η Διεύθυνση Εξοπλισμών… Ο Στρατηγός ανέφερε ότι μυστικοσύμβουλοι παραπλάνησαν τον Υπουργό και τον κάλεσε να ανακαλέσει!
Αποκάλυψε δε ότι ήδη έχει έρθει σε επαφή με Νομική Εταιρεία και προτίθεται να υποβάλει μήνυση και Αγωγή …Η χρηματική αποζημίωση που τυχόν θα επιδικαστεί θα δοθεί για Εξοπλισμό Μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων !
Ο Παρουσιαστής του Εκρηκτικού Δελτίου προέτρεψε τον Α/ΓΕΣ συμμαθητή του Στρατηγού Δρακωνάκη να πάρει το φάκελο του Στρατηγού και να το πάει στον Υπουργό Άμυνας γιατί όπως ανέφερε ο ΥΕΘΑ έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης!
ΣΧΟΛΙΟ: Το είχαμε προβλέψει [ΕΔΩ] ότι θα υπάρξει συνέχεια με το σκεπτικό ότι λέχθηκαν ένθεν - κακείθεν βαριές κουβέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.