papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-01-27

Χαράλαμπος Γιώτης, Ανχης (ΠΒ) ε.α. (Υποψήφιος για το ΔΣ/ΕΑΑΣ )

Αξιότιμοι και αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της ιστορικής ΕΑΑΣ καλημέρα.
Δια της παρούσης θα ήθελα να απευθύνω έναν συναδελφικό και αγωνιστικό χαιρετισμό και τις ευχές μου για προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία σε όλους μας. Δύναμη και κουράγιο να αγωνισθούμε και να ανταπεξέλθουμε στις νέες, πρωτόγνωρες και τραγικές, κοινωνικές και εθνικές καταστάσεις που επέβαλαν αλλότριοι σ΄εμάς, τις οικογένειές μας, αλλά και την πατρίδα μας ολόκληρη.

Νιώθοντας νέος στην ψυχή, στο σώμα και κυρίως στο νού και την διάθεση, αποφάσισα να συμμετάσχω ως απλό μέλος του ΔΣ, στις αρχαιρεσίες της ΕΑΑΣ της 19ης Φεβ. 2017. Αρχαιρεσίες που αφορούν όλους μας αφού η Ένωσή είναι το μόνο θεσμοθετημένο όργανο το οποίο μας δίδει την δυνατότητα φωνής, την δυνατότητα διεκδικήσεων και απαιτήσεων όλων των έννομων συμφερόντων μας τα οποία με ιδρώτα και πολλάκις με αίμα και στερήσεις θεμελιώσαμε εμείς και οι οικογένειές μας υπηρετώντας τις ένοπλές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας απ΄ άκρη εις άκρον της πατρίδος μας.
Ταυτόχρονα δε η ΕΑΑΣ ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας και του Έθνους να σταθεί αρωγός σε κάθε θετική Εθνική προσπάθεια αλλά και αδέκαστος κριτής και ισχυρό ανάχωμα σε κάθε σκέψη ή επιβουλή κατά των εθνικών μας συμφερόντων, ή της τυχόν αποσάθρωσης της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας.
Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου καριέρας υπηρέτησα σε παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου στον Έβρο, στην Κεντρική Μακεδονία και την Κύπρο, όπου είχα την τύχει και την τιμή να μου ανατεθεί η ίδρυση της δεύτερης τότε, αντιαεροπορικής μονάδος της νήσου αλλά και η διοίκηση της.
Μετά την αποστρατεία μου και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2009 ολοκλήρωσα σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο που αφορούν την διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) και τη διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού, με άριστες επιδόσεις και βαθμό 95 %.
Στον ιδιωτικό τομέα έχω συμμετάσχει με επιτυχία στην αναδιοργάνωση εταιρειών και έχω διατελέσει σε μεγάλες επιχειρήσεις, επί σειρά ετών Διευθυντής Προσωπικού και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.
Θα ήμουν ευτυχής αν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας μου δίνατε την ευκαιρία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από αυτό το νέο για μένα μετερίζι που ταυτόχρονα αποτελεί και μια νέα πρόκληση αγώνων προσπαθειών και διεκδικήσεων.
Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ εν τιμή, εκ της θέσεως αυτής, είναι σκληρή και διαρκής δουλειά, σκληρή και διαρκής πίεση μέχρι εξουθενώσεως της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, ώστε να παύσει να μας αντιμετωπίζει ως τον φτωχό συγγενή και περί άλλων διαρκώς να τυρβάζει.
Θα σας παρακαλούσα με την παρουσία σας, να τιμήσετε τις αρχαιρεσίες και με την αθρόα και μαζική συμμετοχή όλων μας να δώσουμε μια νέα ώθηση και δυναμική διεκδικήσεων και ζωντάνιας στην Ένωσή μας.
Ασχέτως επιλογής προσώπων και συμπαθειών, όλοι οι συνάδελφοι που διεκδικούν την ψήφο σας είναι εξαιρετικοί σε ήθος, προσωπικότητα και δυνατότητες.
Ο αγώνας μας είναι κοινός οι στόχοι και η προσπάθεια ενιαία.
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.
Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους τους συναδέλφους
Χαράλαμπος Γιώτης
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.