papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-01-15

Η ΕΑΑΣ θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Ανακοίνωση Παραρτήματος Λάρισας - Ποιοι άλλοι φορείς της Λάρισας ναυλώνουν λεωφορεία

Η ΕΑΑΣ ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00΄ και προσκαλεί τα μέλη της για μαζική συμμετοχή.
Ύστερα από τις μεγαλειώδεις σε όγκο, παλμό και συμμετοχή εκδηλώσεις της 21 Ιαν. 2018 στη Θεσσαλονίκη και της 04 Φεβ. 2018 στην Αθήνα, η ΕΑΑΣ κρίνει ότι είναι απαραίτητη η παρουσία των μελών της και στο νέο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019 των Αθηνών.
Λεπτομέρειες ενημέρωσης συμμετοχής των μελών εκτός Αθηνών θα ανακοινωθούν και από τα κατά τόπους Παραρτήματά μας.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Εκ του Γρ.Τύπου της ΕΑΑΣ

Σε αυτό το πλαίσιο το Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
<<Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)/ Παράρτημα Λάρισας, πρόκειται να μισθώσει λεωφορείο για την συμμετοχή των μελών της και όχι μόνο, στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 20 Ιαν. 2019 και ώρα 14.00.
Η τιμή του εισιτηρίου , υπό την προϋπόθεση ότι το λεωφορείο θα είναι πλήρες, είναι 15 Ευρώ το άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Παραρτήματος Λάρισας Μανδηλαρά 3 (5ος όροφος) καθημερινά έως την Παρασκευή 18 Ιαν. και τις ώρες από 10:00 έως 12:00. και στο τηλέφωνο 2410623189 και στο email easslarisas@gmail.com
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά ή με email θα πρέπει το αργότερο να καταβάλλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου την επόμενη, στα γραφεία της ΕΑΑΣ Λάρισας.
Ο χώρος και η ώρα αναχώρησης θα σας κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Σε περίπτωση που η ΕΑΑΣ διαθέσει το απαιτούμενο ποσό για την μεταφορά των μελών μας στην Αθήνα, τότε το αντίτιμο του εισιτηρίου θα επιστραφεί.
Εκ της ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας

Λεωφορεία έχουν μισθώσει, επίσης:
  • Ο Σύλλογος Πολυτέκνων και τα συνεργαζόμενα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Λάρισας [τηλέφωνα 2410-536181 (βιβλιοπωλεία Χριστιανικής Εστίας) και 2410-621685 (ΓΕΧΑ)].
  • Το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.
  • Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας.
  • και άλλοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.