papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-08-08

Παράδοση - Παραλαβή Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης. Αποχαιρετισμός - Ευχαριστήριο απερχομένου Προέδρου Υπτγου ε.α Γεωργίου Γεωργιάδη

Πραγματοποιήθηκε
την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις εγκαταστάσεις του θερινού Αναψυκτηρίου του Δ΄ΣΣ η τελετή Παράδοσης - Παραλαβής του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης. Παρόντες στην εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων, Ο Αντιπεριφερειάχης ΠΕ Ξάνθης κ. Νικόλαος Ευφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Διοικητής του Δ΄ ΣΣ Αντγος Άγγελος Ιλαρίδης, οι Πρόεδροι των Αναδόχων Συλλόγων των εκκλησιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης», καθώς και μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης. 
Ο απερχόμενος Πρόεδρος Υπτγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προέβει σε ένα μικρό απολογισμό της εννιάχρονης συνεχούς θητείας του η οποία περιελάμβανε δράσεις και έργα τα οποία ανέδειξαν το Παράρτημα και την μεγάλη οικογένεια των Αποστράτων Αξιωματικών, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και Πανελλαδικά. 
Κυριότερα έργα στην θητεία του ήταν: 
Το Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης» που περιελάμβανε την ανακαίνιση και συντήρηση των εκκλησιών που βρίσκονται στα πομακοχώρια της Ξάνθης αναθέτοντάς τα σε αναδόχους Συλλόγους ώστε να φροντίζουν για τη συνεχή συντήρησή τους και την απρόσκοπτη λειτουργία τους βάσει προγράμματος 
Η καθιέρωση ετησίου προσκυνήματος στο Υψ. 731, στη Βόρειο Ήπειρο, «τις Θερμοπύλες που δεν έπεσαν ποτέ», στην απότιση του ελαχίστου φόρου τιμής στους πεσόντες και τους άταφους νεκρούς του « Έπους του 40» στα στρατιωτικά νεκροταφεία της περιοχής καθώς και τη βοήθεια και στήριξη στα ελληνικά σχολεία της εθνικής μειονότητος της Β. Ηπείρου, με εισφορές συμπατριωτών μας τόσο από όλη την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. 
Κινητοποίηση και συμμετοχή σε όλα τα εθνικά καλέσματα-συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα. 
Συμμετοχή σε πρωτόγνωρα για εμάς τους Αξιωματικούς συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΡΙΣΣΑ, για τις άδικες περικοπές που επέβαλλαν οι Κυβερνήσεις και τις δυσμενείς επιπτώσεις στην Εθνική Άμυνα. 
Οικονομική Βοήθεια για κατασκευή Έργων αποτροπής εισόδου στον Έβρο, μετά από εκκλήσεις στις οποίες ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα η Ξάνθη και το Πανελλήνιο. 
Οικονομική Βοήθεια σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. 
Διοργανώσεις ημερίδων και ομιλιών για Εθνικά και Ιστορικά θέματα. 
Ο νέος Πρόεδρος του Παραρτήματος και επί εξαετία Αντιπρόεδρος Υπτγος ε.α. Ιωάννης Κουτσαϊμάνης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στη τελετή, καθώς και τα απερχόμενα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου , Υπτγο ε.α Γεώργιο Γεωργιάδη, Ταξχο ε.α. Αργύριο Ανδριώτη και Ανχη ε.α. Παπάγο Παπανικολάου για την προσφορά και το έργο τους, τους επέδωσε αναμνηστικές πλακέτες της ΕΑΑΣ. 
Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο ΤΣ του Παραρτήματος που αποτελείται από τους: Υπτγο ε.α Ιωάννη Κουτσαϊμάνη ως Πρόεδρο, Ταξχο ε.α Αριστοτέλη Τσότρα ως Αντιπρόεδρο, Σχη ε.α. Θεόδωρο Αμαξόπουλο, Τχη ε.α Αναστάσιο Αλέκογλου και Λγο ε.α. Αναστάσιο Τσακουρίδη ως μέλη. 
Εξήρε το έργο του απερχομένου Τοπικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα του απερχομένου Προέδρου Υπτγου ε.α. Γεωργίου Γεωργιάδη, υποσχόμενος την συνέχιση του έργου και των πρωτοβουλιών του Παραρτήματος που το έχουν καταξιώσει τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, με τη σύσφιξη των δεσμών συναδελφικότητας μεταξύ των μελών, τη διατήρηση των υφισταμένων καλών σχέσεων μεταξύ ε.α. και ε.ε. συναδέλφων, τη διατήρηση αμείωτου του Εθνικού φρονήματος των μελών και των οικογενειών τους και τη συνέχιση της προς την Πατρίδα προσφοράς με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον. Καλή Επιτυχία στο έργο του Νέου Τοπικού συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης.
7 Aυγ.2020. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΌΣ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, του Υποστρατήγου ε.α Γεωργίου Γεωργιάδη, απερχομένου Προέδρου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης 
Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι του Παραρτήματος μας, 
Συμπληρώθηκαν εννέα (9) και πλέον χρόνια από την ημέρα που μου ανατέθηκαν από την ΕΑΑΣ και έκτοτε (7-7-2011) είχα την εξαιρετική τιμή να είμαι Πρόεδρος του Παραρτήματος Ξάνθης σε τρία (3) διαδοχικά Τοπικά Συμβούλια, στη διάρκεια των οποίων με τη δική σας στήριξη και έμπρακτη συμμετοχή, το Παράρτημα, όχι μόνο επέτυχε όλους τους στόχους που καθορίζονται στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς, αλλά ανέλαβε και πρωτοβουλίες μετουσιώνοντας σε πράξη ένα από τους σκοπούς της ΕΑΑΣ: « ……..και η συνέχιση της προς την Πατρίδα προσφοράς, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον», πρωτοστατώντας σε πρωτοβουλίες με Εθνικές προεκτάσεις, τις οποίες άνοιξε προσκαλώντας την Τοπική Κοινωνία να συμμετάσχει, η οποία και ανταποκρίθηκε με θέρμη, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί η Κοινωνική Ομάδα των Αποστράτων και το Παράρτημα ΕΑΑΣ, όχι μόνο στην Ξάνθη, αλλά ευρύτερα στο Πανελλήνιο ακόμη και στο Εξωτερικό. 
Θεώρησα ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσω τη σκυτάλη στη νεώτερη γενιά συναδέλφων. Επιτρέψτε μου όμως να ανακαλέσω στη μνήμη όλων μας, συνοπτικά τα κυριότερα, από εκείνα που υλοποιήθηκαν από εσάς και άλλους που συντάχθηκαν μαζί μας. Αυτά με χρονική σειρά, είναι : 
2012. Συμμετοχή ετησίως κάθε 15 Νοε, στα «Συλλαλητήρια Διαμαρτυρίας, του Συλλόγου των Κυπρίων, κατά της ίδρυσης του ψευδοκράτους ΝΤΕΚΤΑΣ και παράνομης κατοχής του 38% του εδάφους της Κύπρου». 
2012&2013. Συμμετοχή στα Συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΛΑΡΙΣΣΑ, για τις άδικες περικοπές που επέβαλλαν οι τότε Κυβερνήσεις και τις δυσμενείς επιπτώσεις στην Εθνική Άμυνα. 
2013. Έναρξη της πρωτοβουλίας μας, υπό την Αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας: ‘’Γενική ανακαίνιση-συντήρηση (σταδιακά) των οκτώ(8) Ιερών Παρεκκλησίων που υπάρχουν από 88 ετών στα Πομακοχώρια’’, στα οποία οι εργασίες έγιναν αρχικά με τεχνικό προσωπικό του Δ’Σ. Στρατού και χρηματοδότηση από την Ιερά Μητρόπολι Ξάνθης & Περιθεωρίου, αλλά και από εράνους ή μεμονωμένες βοήθειες από τα μέλη των συλλόγων αλλά και από άλλους, που αγκάλιασαν με θέρμη την πρωτοβουλία αυτή και όλα τα παρεκκλήσια ανακαινίστηκαν πλήρως, με αποτέλεσμα, να διατηρηθούν οριστικά πλέον, να λειτουργούν συχνά και οπωσδήποτε στους εορτασμούς των Αγίων που είναι αφιερωμένα. 
2014.
(1). Ομιλία (στις 4 Ιαν.), στο κατάμεστο Δημοτικό αμφιθέατρο από Επίτιμο Α/ΓΕΣ, Στρατηγό ε.α. Φραγκούλη Φράγκο, με θέμα: ΘΡΑΚΗ –ΠΟΝΤΟΣ’’ και Παρουσίαση του Βιβλίου ‘’ ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ;; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ΄΄. 
(2). Έναρξη Σύνταξης του Ετήσιου Προγράμματος « Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης» σε συνεργασία με τους ‘’Αναδόχους Συλλόγους’’ που τα υιοθέτησαν προθύμως, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τα έξοδα συντήρησής τους. Σταδιακά από τους 4 εκκλησιασμούς που αρχίσαμε το 2013, φτάσαμε αισίως το 2016 στους 36 ετησίως και έτσι ηχούν πλέον οι καμπάνες τους, με την τακτική παρουσία Χριστιανών από την πόλη της Ξάνθης και άλλων περιοχών, ακούγονται οι ψαλμωδίες & τα τροπάρια των Αγίων, έχοντας ως απαραίτητους ακοίμητους φρουρούς και παραστάτες τους, αντικριστά την Ελληνική και τη Βυζαντινή σημαία, που έκτοτε κυματίζουν περήφανα, τονίζοντας έτσι το Θρησκευτικό συναίσθημα των εκκλησιαζομένων, αλλά και το αλληλένδετο Εθνικό Φρόνημα των Κατοίκων. (Δυστυχώς, το πρόγραμμα του 2020 επηρεάστηκε από την πανδημία). 
(3). Διοργάνωση Ημερίδας (25 Οκτ). από Το ΕΛΙΣΜΕ, με θέμα: ‘’Παρελθόν Παρόν και Μέλλον Ελληνικής Θράκης’’, στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. 
2015: Έναρξη Προσκυνηματικών Ταξιδιών, στους ‘’άταφους Ήρωες ‘’που έπεσαν στα πεδία των Μαχών στη Β. Ήπειρο 1940/41. Έκτοτε συνεχίζονται και συνδυάστηκαν με επισκέψεις και παροχή Βοήθειας στα Ελληνικά Σχολεία της περιοχής. Μέχρι το 2019 πραγματοποιήθηκαν οκτώ (8) ταξίδια (το ταξίδι του 2020 δυστυχώς ακυρώθηκε, λόγω την πανδημίας). 
2016. Διοργάνωση επετειακής Εκδήλωσης, (27 Οκτ.) με θέμα ‘’Το ‘Έπος 1940/1941- Ο Ηρωϊκός Αγώνας στη Β. Ήπειρο και το Υψ. 731’’,στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 
2017. Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο, με άλλους 22 Συλλόγους, κατά της Επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν (8 Δεκ.2017),στην Κομοτηνή και τη Θράκη. Ενέργεια για την οποία κάποιοι μας κατέκριναν αδίκως, όπως έκτοτε κατέγραψε αμείλικτα η σκληρή πραγματικότητα. 
2018. Συμμετοχή σε όλα Συλλαλητήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΒΑΛΛΑ. Δυστυχώς ο αγώνας του Ελληνικού Λαού δεν εισακούστηκε, αφού βρέθηκαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο οι 153 ‘’πρόθυμοι’’, που υπέγραψαν τον σφετερισμό της Ιστορίας και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!!!. 
2019. Διοργάνωση επετειακής Εκδήλωσης (στις 11 Μαϊ.2016) για τα ‘’566 χρόνια από την Άλωση της Πόλης’’ στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο 
2020. Εκκλήσεις για Οικονομική Βοήθεια για την άμεση κατασκευή Έργων στον Έβρο, για την αποτροπή παράνομης εισόδου από την Ε/Τ μεθόριο,στην οποία ανταποκρίθηκε γενναιόδωρα η Ξάνθη, το Πανελλήνιο ακόμη και ομογενεις από το Εξωτερικό. 
Αγαπητοί Συνάδελφοι, αλλά και Φίλοι του Παραρτήματος, όλα αυτά έγιναν με τη δική σας στήριξη και σας ευχαριστώ θερμά, όπως ευχαριστώ ιδιαιτέρως τα μέλη των 3 Τοπικών Συμβουλίων που ήταν μαζί μου, για την πρόθυμη βοήθεια τους στους κοινούς μας σκοπούς.Οι αναμνήσεις αυτές θα με συνοδεύουν δια βίου. 
Έμειναν, ωστόσο, κάποια που δεν ολοκληρώθηκαν, παρότι προβήκαμε από ετών, στις δέουσες προτάσεις για βοήθεια, από τους αρμόδιους φορείς. Συγκεκριμενα: 
-Τοποθέτηση Μεγάλου Ιστού και Σημαίας στο υψ. Αυγό. 
-Αναγραφή στο Μνημείο Ηρώων πεσόντος υπέρ Πατρίδος την 16-9-1948, του Πατρός, τον οποίο ποτέ δεν γνώρισε, υπέργηρος Μουσουλμάνος κάτοικος Ξάνθης. 
- Αλλαγή θέσης των προτομών των 3 Ξανθιωτών Ηρώων, που έπεσαν στη Β .Ήπειρο 1940/41. Η παρούσα θέση προσβάλει τη μνήμη τους. 
-Τοποθέτηση Προτομών, έμπροσθεν του Δημαρχείου Ξάνθης, των διπλωματών Χαρίσιου ΒΑΜΒΑΚΑ και Αθανασίου ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ, για την σημαντικό τους έργο που οδήγησε στην ενσωμάτωση της Ξάνθης (1919-1920)και της Θράκης στην Ελλάδα. 
- Έγκριση & χρηματοδότηση κατασκευής δρόμου για ΟΧΥΡΟ ΕΧΙΝΟΣ, όπως και για την Αντιστήριξη Αγ. Ι. Θεολόγου(ΘΕΡΜΕΣ), καθώς και Αντιπλημμυρική Προστασία στο Παρεκκλήσι Αγ. Γεωργίου και Αγ. Δημητρίου στις ΣΑΤΡΕΣ. 
Στο σημείο αυτό επιτρέψετε μου να εκφράσω τις προσωπικές μου ευχαριστίες, όπως και όλων των Μελών των ΤΣ, προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, τους 7 Διοικητές του Δ΄Σ. Στρατού, στα 3 ΔΣ/ ΕΑΑΣ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πρωτοβουλιών μας, τους 3 Αντιπεριφερειάρχες, στους 3 Δημάρχους Ξάνθης τους 12 αναδόχους Συλλόγους, όλη την Κοινωνία της Ξάνθης, τους ομογενείς από τον ΚΑΝΑΔΑ για την βοήθειά τους, όπως και όλους που συντάχθηκαν μαζί μας, αφήνω δε τελευταίους τους συμπατριώτες μας Βορειοηπειρώτες για την εγκάρδια υποδοχή μας, αλλά κυρίως για τη διατήρηση της Ελληνικότητας τους στην περιοχή τους. 
Παράλειψή μου θα ήταν, αν δεν αναφερόμουν και δεν ευχαριστούσα τους συμπατριώτες μας Έλληνες Πομάκους, οι οποίοι χαίρονται για την παρουσία μας στα χωριά τους και την συναναστροφή μαζί τους, μετά τους εκκλησιασμούς, που είναι πάντοτε εγκάρδια και ενωτική αφού το μόνο που διαφέρουμε είναι το θρήσκευμα, δεδομένο στο οποίο ενυπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός, εκτίμηση και αγάπη. 
Στην τέλεση των καθηκόντων μου άσκησα κριτική, ενίοτε έντονη και αυστηρή στο ύφος, κυρίως σε όλους όσους έθεταν το Κομματικό συμφέρον και την πολιτική σκοπιμότητα (ψηφοθηρικοί λόγοι), πάνω από το αυτονόητο Εθνικό συμφέρον. Οι ενέργειες μας και αυτονόητα εμού προσωπικά ήταν και θα είναι πέρα και πάνω από την Πολιτική και Πολιτικά Κόμματα, δεν είχαν σκοπό την προσβολή των κρινομένων, αλλά την προάσπιση των δικών μας ενεργειών, που σε κάποιους, για δικούς τους λόγους, δεν ήταν αρεστές. 
Άσκησα επίσης, σκληρή κριτική και σε ορισμένους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης μας, που δυστυχώς έχουν εξελιχθεί σε εντόπια φερέφωνα του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, οι οποίοι ενώ απολαμβάνουν την Δημοκρατία της Χώρας μας, την εκμεταλλεύονται με δόλιους τρόπους, άλλοι σφετερίζονται τις εξουσίες των νόμιμα διορισμένων από την Ελλάδα Μουφτήδων (‘’ψευδομουφτήδες’’), άλλοι παραβιάζουν την ισονομία και την ισοπολιτεία, με νομικίστικα τερτίπια ιδρύοντας; συλλόγους με διχαστικούς και υπονομευτικούς σκοπούς, στοχεύοντας στον επηρεασμό και χαλιναγώγηση του συνόλου των συμπατριωτών μας Ελλήνων Μουσουλμάνων της Θράκης που διαχρονικά διαβιούν αρμονικά μαζί μας σε καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας. 
Ανάλογη κριτική έγινε επίσης σε όσους Φορείς του Ελληνικού Κράτους (Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου όλων των Πολιτικών Κομμάτων, ιδιαίτερα δε των Μουσουλμάνων, Πολιτευτές, ΟΤΑ, Συλλόγους, κλπ), που συμμετέχουν ανελλιπώς σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ή παγίως υποστηρίζει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, με την παρουσία των προαναφερθέντων (που δυστυχώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένης χώρας, αμφισβητώντας έμπρακτα τους νόμιμους Μουφτήδες, προκαλώντας τοιουτοτρόπως το κοινό περί δικαίου αίσθημα της πλειοψηφίας του συνόλου των κατοίκων της Ελληνικής Θράκης. 
Θεωρούμε ότι η διαχρονικά παρατηρούμενη ανοχή, από όλες τις Θεσμικές Εξουσίες & Αρχές της Πατρίδας μας,( Κυβερνήσεις, Πολιτικά Κόμματα, Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές, κλπ.) στην εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας προς όλους απαρεγκλίτως, στις φαινομενικά αθώες και κεντρικώς συντονιζόμενες ενέργειες από ξένες αρχές, τους αποθρασύνει προσβάλλοντας ταυτόχρονα την πλειοψηφία του λαού της Θράκης και της Ελλάδος γενικότερα, ενώ το κυριότερο, κατά την άποψη μας, έχει διαχρονικά αρνητικές συνέπειες με Εθνικές προεκτάσεις. Είναι καιρός να ληφθούν από όσους προαναφέρθηκαν τα αναγκαία μέτρα, για να εφαρμόζεται η υφισταμένη νομοθεσία προστασίας των Μειονοτήτων της Θράκης και ταυτόχρονα να κατοχυρωθεί η ισονομία και ισοπολιτεία από όλους. 
Παραδίδω σήμερα, με συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης, τα καθήκοντα του Προέδρου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, σύμφωνα με την απόφαση 15 Ιουλ του ΔΣ/ΕΑΑΣ, στον άξιο συνάδελφο και Φίλο Υποστράτηγο ε.α Ιωάννη Κουτσαϊμάνη, τον οποίο πρωτίστως ευχαριστώ όλως ιδιαιτέρως για το ήθος, τον ζήλο, την αθόρυβη και αποτελεσματική εργασία του σε συνδυασμό με την μεθοδικότητα, που επέδειξε στις 2 θητείες που συνεργαστήκαμε, προσφέροντας τις ιδιαίτερες γνώσεις του, προσδίδοντας νέες δυνατότητες που ανέδειξαν περαιτέρω το επιτελούμενο έργο του Παραρτήματος και της ΕΑΑΣ στην περιοχή μας. 
Εύχομαι στον ίδιο και στα άλλα μέλη του νέου Τοπικού Συμβουλίου (ΤΣ) του Παραρτήματος, καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους για την οποία είμαι βέβαιος, όπως και για την περαιτέρω ανοδική πορεία των πολυσχιδών δραστηριοτήτων του. Παρακαλώ τα μέλη του Παραρτήματος, τους ανά την Ελλάδα Φίλους μας, τους αναδόχους συλλόγους και τις Αρχές να υποστηρίξουν ενεργά τον νέο Πρόεδρο, Υποστράτηγο ε.α Ιωάννη Κουτσαϊμάνη, όπως κυρίως τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, συμμετέχοντας ενεργά τις εκδηλώσεις του. 
Απερχόμενος θα συνταχθώ ως απλό μέλος και θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία του Παραρτήματος, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσω, ως ενεργός πολίτης, την εθελοντική μου προσφορά στην Πατρίδα, την Κοινωνία ή όπου μου ζητηθεί, με γνώμονα πάντοτε το Τοπικό και Εθνικό συμφέρον. 
Εύχομαι τέλος καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ ΕΑΑΣ και στα νέα ΤΣ των 44 Παραρτημάτων της και παρακαλώ τους ανά την Ελλάδα Συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις τους, δίνοντας έτσι δύναμη στο νέο ΔΣ ΕΑΑΣ. 
Δεν θα παραλείψω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ (ηλεκτρονικά και έντυπα) της Ξάνθης, αλλά και άλλων για την προβολή των ενεργειών του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, τα οποία και παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παρόντος. 
Το παρόν κοινοποιείται στην ΕΑΑΣ και τα Παραρτήματα της, όπως και τους αποδέκτες μας για την ενημέρωση τους, ενώ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος: www.eaasxanthis.gr και το fb. 
Με εκτίμηση 
Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης ΣΣΕ 1974












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.