papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-10-15

Συνέλευση Μελών του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΑΣ

Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ημαθίας μας ενημερώνει με δελτίο τύπου, ότι:
Με εξαιρετική επιτυχία, σε κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βεροίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου, η πρώτη εξαμηνιαία Συνέλευση των Μελών του Παραρτήματός Ημαθίας της ΕΑΑΣ.
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές Υποστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Ροζής, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ (Αθήνα), ο Συνταγματάρχης ε.α. κ. Απόστολος Παπαπαρίσης (μέλος του Παραρτήματος Λάρισας) και ο πρόσφατα βραβευμένος για την προσφορά του από το Δήμο Βέροιας Συνταγματάρχης ε.α. – Στρατιωτικός Ιατρός κ. Αντώνιος Λιόλιος (μέλος του Παραρτήματος Ημαθίας), ανέπτυξαν με σαφήνεια, παρρησία και μεστότητα τα αντικείμενα:...
«Στόχοι ΕΑΑΣ 2014-2017», «Συνταξιοδοτικά θέματα» και «Προληπτική Ιατρική» αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ημαθίας, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Συμβουλίου και ανέπτυξε τις προτάσεις του, που εγκρίθηκαν παμψηφεί. 
Επόμενη εκδήλωση θα είναι η πραγματοποίηση ιατρικού ενδιαφέροντος παρουσίασης από τον Ειδικό Παθολόγο-Εντατικολόγο Συνταγματάρχη κ. Αντώνιο Λιόλιο, σε κατάλληλο χώρο, ανοικτή για το κοινό. 
Η επόμενη συνέλευση ορίσθηκε περί τα τέλη Μαρτίου 2015. Το κοινοποιήσιμο μέρος των παρουσιάσεων και φωτορεπορτάζ θα είναι σύντομα διαθέσιμα  στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος: http://eaasimathias.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.