papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-12-20

Παρέμβαση στον ΣΚΑΪ και Ευχές από τον συνάδελφο κ. Ανδριώτη

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι
Σήμερα 20/12/2014 έγινε η προαναγγελθείσα παρέμβαση μου στην εκπομπή  «Καλημέρα» του κ. Γ. Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Το απόσπασμα της εκπομπής που μας αφορά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στον παρακάτω σύνδεσμο: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2014/12/blog-post_189.html (Σχόλιο: Όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η εκπομπή βιντεοσκοπήθηκε από staratalogia.blogspot.gr)  
Ήθελα να ευχαριστήσω τον δημοσιογράφο κ. Γ. Αυτιά, που σε μια δύσκολη τηλεοπτικά ημέρα με φλέγοντα πολιτικά θέματα στην επικαιρότητα (εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, υπόθεση δωροδοκίας Π. Χαϊκάλη κλπ.), μας αφιέρωσε 7 λεπτά από το χρόνο της εκπομπής του και όχι μόνο, αλλά επεσήμανε τις αδικίες που γίνονται εις βάρος μας άλλες 5 φορές στη διάρκεια της εκπομπής.
Αγαπητοί συνάδελφοι, με τις ενέργειες μας πετύχαμε:
Να ακουσθεί η φωνή μας και να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης εις βάρος μας και η συνεχής και επαναλαμβανόμενη αδικία και μάλιστα σε μία εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, με παρουσιαστή έναν από τους μεγαλύτερους δημοσιογράφους της Χώρας (κ. Γ. Αυτιάς) και σε ένα από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς (ΣΚΑΪ).
Να αποκτήσουμε ένα υποστηρικτή, τον κ. Γ. Αυτιά, ο οποίος με την δυναμική του, δεν θα σταματήσει, όπως υποσχέθηκε στον αέρα της εκπομπής του, να αναδεικνύει τα προβλήματα του κλάδου μας και να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα μας.
Εύχομαι σε όλους, υγεία και ευτυχία και η γέννηση του Θεανθρώπου να γαληνέψει τις ψυχές μας, η δε Πατρίδα μας, με τη βοήθεια όλων μας, να ανακάμψει και να βρεθεί στο παγκόσμιο στερέωμα στη θέση που της αξίζει.
Με αγάπη και εκτίμηση
Αργύριος Ανδριώτης
Ταξίαρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.