papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-08-01

Είναι αλήθεια, μας ψεκάζουν! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, άλλη ερμηνεία, άλλο «αφήγημα», απλά μας ψεκάζουν...

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, άλλη ερμηνεία, άλλο «αφήγημα» όπως λένε εσχάτως και οι πολιτικοί αναλυτές: Οι συννεφένιες λευκές ουρές σαν του κομήτη που αφήνουν πίσω τους τα αεριωθούμενα, αυτές που δείχνουμε στα πιτσιρίκια με το δάχτυλο στραμμένο στον γαλανό ουρανό «δες ένα αεροπλάνο εκεί ψηλά», περιέχουν τόνους αποχαυνωτικής χημικής φόρμουλας με την οποία ναι, ναι, μας ψεκάζουν….
Διαφορετικά ο Γιάνης θα είχε ήδη αναχωρήσει για άλλη ήπειρο όπως η Αυστραλία από την οποία μας ήρθε το 2000, θα είχε φορέσει καπελάκι και μαύρο γυαλί για να κυκλοφορεί, θα είχε την τύχη άλλων πρώην υπουργών που άνοιξε η γη και τους κατάπιε λόγω της κοινωνικής και πολιτικής απαξίωσης
μετά από σκανδαλο-υποθέσεις που τότε μας συγκλόνιζαν.
Η Νάντια με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που σηκώθηκαν από συγγενικούς λογαριασμούς πριν κλείσουν οι τράπεζες για όλους εμάς του ανόητους πολίτες που εμπιστευτήκαμε και αυτή την κυβέρνηση, θα είχε φορέσει μπούργκα.
Η Τσαρίνα Ζωή, θυγατέρα επωνύμων και κήνσορας των πάντων, μετά της θρασυτάτης dame de compagnie που μας κλείνει και ραντεβού στα γουναράδικα, θα είχαν γίνει κόκκινο πανί για τους πολίτες του χθες.
Ο γραφικός παππούς –μέντορας κυρ Αλέκος ζωντανή διάψευση ή εξαίρεση στον κανόνα «αν δεν έχεις γέρο, αγόρασε» μαζί με τον νέο υφυπουργό- κατ επάγγελμα κωμικό θα πρωταγωνιστούσαν σε καλοκαιρινή επιθεώρηση στο Δελφινάριο με προπωλημένα όλα τα εισιτήρια.
Η πιο -αστή -πεθαίνεις -Τασία μετά ή άνευ συντρόφου επίσης Υπουργού, που αντιμετωπίζει τις καραβιές παράνομων μεταναστών σαν μια φολκλόρ πινελιά στην ..άχρωμη Αθήνα, θα είχε αποσυρθεί με χάρη.
Ο Παναγιώτης ο Πορθητής του νομισματοκοπείου μαζί με τον Πάνο τον Στρατηλάτη που θέλει τον στρατό εγγυητή της ομαλότητας στο εσωτερικό της χώρας, θα είχαν πάρει ο μεν τα όρη τα ψηλά βουνά, ο δε τις θάλασσες με το φουσκωτό ή το γιοτ του μπαμπά. Για να μην πάμε στους Υπουργούς ακαδημαϊκούς με το ανέμελο μαλλί τις γραβάτες και τις pochettes του 12% που σε άλλες εποχές θα είχαν την τύχη ανάλογων Δελαπατρίδηδων…
Όλα αυτά όμως θα συνέβαιναν παλιά, όταν κυβερνούσαν οι επάρατοι της κατεστημένης Πασοκονεοδημοκρατίας. Τότε, θα είχαμε πάθει εγκεφαλικά και εμφράγματα με τους διορισμούς συγγενών κολλητών και ζευγαριών έτσι απροκάλυπτα, χωρίς ίχνος δισταγμού!
Τότε, θα είχαμε ανέβει στα κάγκελα -όχι της ΕΡΤ στα άλλα- αν έκλειναν οι Τράπεζες επειδή οι κυβερνώντες αποφάσιζαν να κάνουν stress tests στους δανειστές!
Τότε. θα είχαμε μαζευτεί όχι γύρω από το Σύνταγμα αλλά από το… Δέλτα Φαλήρου ως το Σύνταγμα με την συμφωνία των 12 δις νέων μέτρων που «πέτυχε» η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση!
Τότε το κάθε ψώνιο ή ο κάθε μαθητευόμενος μάγος ή ο κάθε ύποπτος εκτροπής θα ήταν εφιάλτης για το Μαξίμου. Τότε, πρωθυπουργός που δεν έχαιρε τη εμπιστοσύνης του συνόλου της κοινοβουλευτικής του ομάδας, δεν θα ήταν πρωθυπουργός. Τόσο απλά…
Αλλά όπως είπαμε, αυτά ίσχυαν για τους επάρατους της μεταπολίτευσης. Τώρα ισχύουν άλλα, νέα, φρέσκα, πρωτόγνωρα, αναζωογονητικά , σαν σταγόνες δροσιάς που πέφτουν από τον ουρανό καθώς τα αεροπλάνα περνούν από πάνω μας.
Μαριάννα Πυργιώτη - thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.