papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-10-07

Γεύμα της ΑΣΑ προς τιμήν του τέως Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχ. Κωσταράκου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας Στρατηγικών Αναλύσεων παρέθεσε χθες, 5 Οκτωβρίου 2015, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), γεύμα προς τιμήν του τέως Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, το οποίο ήταν από καιρό προγραμματισμένο.
Στη διάρκεια του γεύματος, μέσα σε ένα ωραίο και συναδελφικό κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία μιας ιδιαίτερα εποικοδομητικής και συνάμα ευχάριστης συζήτησης, στη διάρκεια της οποίας αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις. Όπως είναι γνωστό ο Στρατηγός αναχωρεί εντός των επομένων ημερών για τις Βρυξέλες προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από την αρχή της ιδρύσεως της ΑΣΑ, το θέρος του 2014, ο Στρατηγός...
Κωσταράκος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους στόχους της και στήριξε ηθικά την όλη προσπάθεια. Μάλιστα με την παρουσία του κατά την εναρκτήρια εκδήλωση του Νοεμβρίου 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, αλλά και την ομιλία του σ’ αυτήν, βρέθηκε κοντά στην ΑΣΑ και πρόσθεσε το ανάλογο κύρος σ’ αυτήν.
Ο πρόεδρος της ΑΣΑ πρόσφερε στον τέως Α/ΓΕΕΘΑ, εκ μέρους της Ακαδημίας, δύο τόμους, περίπου 900 σελίδων συνολικά, με τα πρώτα 27 Κείμενα Εργασίας, που έχει δημοσιεύσει η Ακαδημία μέσα στους πρώτους οκτώ μήνες του 2015, με ειδική αφιέρωση και ευχές για μια επιτυχημένη θητεία στη νέα του θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.