papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-10-04

ΕΑΑΣ: Ανακοίνωση για διακίνηση «Εθνικής Ηχούς» - Όσοι επιθυμούν παραλαβή με e-mail το δηλώνουν απευθείας στην ΕΑΑΣ με κοινοποίηση στο Παράρτημα

Γνωρίζουμε στα Μέλη μας ότι για λόγους περιστολής δαπανών και επιβεβλημένης ανάγκης μείωσης του κόστους της «Εθνικής Ηχούς», το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. αποφάσισε τα παρακάτω:
Η έντυπη εφημερίδα μας (Ε.Η.) να εκτυπώνεται σε 16 αντί 24 σελίδων, αρχής γενομένης του τρέχοντος «Φύλλου» μηνός Σεπτεμβρίου.
Από το επόμενο τεύχος, μηνός Οκτωβρίου 2015, να αποστέλλεται συγκεντρωτικά στις έδρες όσων...
Παραρτημάτων ενεκρίθη η εξυπηρέτηση Στρατιωτικής Αλληλογραφίας, με τα κατά τόπο Στρατιωτικά Ταχυδρομεία ή τις εξυπηρετούσες Μονάδες - Υπηρεσίες και μόνο για τα μέλη που διαμένουν στην πόλη - έδρα του Παραρτήματος (εξαιρούνται όσοι αδυνατούν για ΣΟΒΑΡΟΥΣ λόγους υγείας να παραλάβουν την εφημερίδα απ' τα Γραφεία του Παραρτήματος).  Για τα υπόλοιπα Μέλη μας καθώς και όσοι εξαιρούνται να ισχύει όπως η καθιερωμένη μέχρι σήμερα αποστολή της Ε.Η.
Επιπρόσθετα θα αποστέλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις όσων μελών έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν επιθυμία για ηλεκτρονική αποστολή της «Ε.Η.». Επί τούτου, παρακαλούνται τα επιθυμούντα Μέλη μας μέσω του προσωπικού τους «e-mail» να το δηλώσουν απευθείας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση eaasgr@gmail.com με παράλληλη κοινοποίηση στο Παράρτημα που ανήκουν.
Εκ του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.