papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-11-15

Όλο το βίντεο της Συνέντευξης Τύπου του ΣΟΔ - Ερωτήσεις - Απαντήσεις - Σχολιασμός

1:03:15 Ερώτηση κ. Πέτρου από την εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ": Είναι ένας από τους στόχους σας η απανασύνδεση του μισθολογίου των Στρατιωτικών με αυτό των Δικαστικών; Απήντησαν ο κ. Περβαινάς (ΕΑΑΝ) και ο κ. Ιατρίδης (ΕΑΑΑ).
1:06:10 Ερώτηση κ. Μπλαβέρη από την εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ": (1) Έχετε ζητήσει τη συμπαράσταση έστω σε ηθικό επίπεδο των τεσσάρων Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων; (2) Έχετε την υποστήριξη των ξένων συναδέλφων σας; Απήντησαν ο κ. Περβαινάς (ΕΑΑΝ) και ο κ. Ιατρίδης (ΕΑΑΑ), λέγοντας ότι ο κ. Καμμένος κάνει ότι μπορεί και ο κ. Δανιάς (ΕΑΑΣ).
1:17:40 - Ερώτηση από δημοσιογράφο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ": (1) Εκτός από τη συγκέντρωση και την πορεία έχετε προγραμματίσει κάποιες άλλες μορφές δράσης; (2) Ο κ. Καμμένος θέτει συχνά - πυκνά κόκκινες γραμμές. Στα δικά σας αιτήματα που θεωρητικά τα έχει κάνει όλα δεκτά έχει θέσει κάποιες κόκκινες γραμμές; Απήντησαν ο κ. Περβαινάς (ΕΑΑΝ), κατά την ταπεινή μου άποψη ως εκπρόσωπος του κ. Καμμένου και όχι δικός μας,  ο κ. Χριστακόπουλος (ΠΟΑΑΣΑ) που μίλησε πολύ ορθά και ως πραγματικός εκπρόσωπος μας, ο κ. Ιατρίδης (ΕΑΑΑ) και ο κ. Αντωνιάδης (οικονομικός σύμβουλος). 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Πολύ καλές ερωτήσεις που δεν εκμεταλλεύτηκε κυρίως ο κ. Περβαινάς ο οποίος ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι δεν γίνονται διεκδικήσεις κ. Περβαινά. Δεν σου είπε κανένας ότι αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται; Για τα συμφέροντα των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Συναδέλφων μας αγωνιζόμαστε ή για την καρέκλα του κ. Καμμένου; Κρίμα!!! Τελικά θέλουμε ή δεν θέλουμε να πετύχει η κινητοποίηση; Πρέπει να βγουν άμεσα και να ανασκευάσουν τα λεγόμενα τους και αυτός και ο κ. Ιατρίδης. Να δηλώσουν ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Των Συναδέλφων ή τα προσωπικά τους και/ή του κ. Καμμένου; Δηλαδή μόνον ο πρόεδρος της ΠΟΑΑΣΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας) κ. Χριστακόπουλος θα λέει τα πράγματα με το όνομα τους; Για τον κ. Καμμένο, είπε: «Θα πληρωθεί αναλόγως! Είμαστε ξεκάθαροι, ξεκούμπωτοι και δεν εξαρτώμεθα από κανένα κόμμα.» Έτσι διεκδικούμε κύριοι και όχι δικαιολογώντας τον κ. Καμμένο γιατί δεν θα θέσει βέτο για τις δικές μας μειώσεις όπως έκανε με τις μπύρες. Θυμίζω ότι στην ανακοίνωση του ΣΟΔ της 30ης Οκτ 2015 είχε γραφεί: «Τέλος εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση όλων  ότι έχουμε χορτάσει διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις,...» Από τα λεγόμενα των παραπάνω φαίνεται ότι δεν χορτάσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.