papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-12-21

Άνθρακες ο θησαυρός τα περί επανόδου αποστράτων στην ενεργό υπηρεσία

Άνθρακες ο θησαυρός τα περί επανόδου αποστράτων στην ενεργό υπηρεσία που είπε ο Καμμένος στη συνέντευξη του στο OnAlert. Το έγγραφο που παρουσιάζει το εν λόγω site αναφέρει με ακρίβεια τα κριτήρια επανόδου, που είναι τα εξής: 
(1) Να έχουν αποστρατευθεί ένεκα της υπηρεσίας. Είναι η δεύτερη φορά που το ΥΠΕΘΑ κάνει αυτόν τον διαχωρισμό. "Το διαίρει και βασίλευε" καλά κρατεί. 
(2) Να έχουν ήδη αιτηθεί την επάνοδο τους. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε δηλαδή. 
(3) Να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας είτε οι ίδιοι είτε συγγενείς α' βαθμού συγγενείς και έχουν αποδεδειγμένα σοβαρά κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα. Το και περιορίζει σημαντικά τους υποψηφίους για επάνοδο. 
(4) Οι φάκελοι δεν πρέπει να έχουν δυσμενή στοιχεία. Είναι γνωστό ότι όσοι αποστρατεύονται μέχρι και το βαθμό του Ταξιάρχου έχουν, έστω και μικρά, δυσμενή στοιχεία. 
(5) Το διάστημα που έχουν εξέλθει από την Υπηρεσία να μην υπερβαίνει τα 10 χρόνια. Επάνοδο λοιπόν σε όσους αποστράτευσε η υπηρεσία από το 2005 και όχι από το 2010 μέχρι σήμερα. 
Ολόκληρο το άρθρο [ΕΔΩ] στο OnAlert.

2 σχόλια:

  1. Μα για ποιο εγγραφο μιλατε? εγω δεν βλεπω κανενα εγγραφο βλεπω μια προσπαθεια,ισως εσκεμμενη,να δημιουργησουν διχονοια μεταξυ των ΕΕ και ΕΑ.Αυτα που αναφερονται νομιζω πως ισχυαν παντα ή κανω λαθος? Φυσικα αν δεν ηταν ετσι, ισως και να βλεπαμε τον εκδοτη του εγγραφου και την ημερομηνια εκδοσης.Παρολα αυτα ισως καποιοι παρασυρθουν, οποτε θα στεφθει με επιτυχια η προσπαθεια παραπληροφορησης,κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα μια φωτογραφική διάταξη για να βολεψει "δικους"του. Αφορα Μονο Αξκους των ΣΣΕ, ΣΝΔ ΣΙ, ΣΣΑΣ !! Ολοι Ανώτατοι αξκοι, με διαγραφή δυσμενών στοιχείων από το ΔΕ (ολοι τους κανουν προσφυγές αφου τσεπωσουν εφαπαξ,μερισματα κ.λ.π) . Αλλοιμονο στους υπαξκούς ή στους αξκους εξ υπαξκων . Αλλη μια επιτυχία των "θεσμικων" για τους αποφοίτους των παραπάνω σχολών μέλη τους . Τελικά ο Καζάκης εχει πολύ δικιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.