papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-12-14

Με επιτροπές, επιστολές και "παρακαλούμε" δεν γίνεται τίποτε κ. Καμμένο

Για άλλη μία φορά η κοροϊδία πάει σύννεφο. Το γράψαμε πολλάκις. Με επιτροπές, επιστολές και "παρακαλούμε" του ΥΠΕΘΑ προς το ΥΠΟΙΚ, δεν πρόκειται να υπάρξει αποτέλεσμα. Πολλοί υποψιάζονται πλέον ότι υπάρχει και συνεννόηση ή αλλιώς σιωπηρή ανοχή μεταξύ των συγκυβερνώντων του στυλ: "Εσύ γράψε, στείλε επιστολές για να μπορείς να πεις ότι προσπάθησες, ότι έκανες το καθήκον σου κι εμείς απλώς θα σε γράφουμε"
Πως αλλιώς να το εξηγήσει κάποιος ότι με τόσο ντόρο που δημιούργησε ο κ. Καμμένος για το επίδομα παραμεθορίου, που μετατράπηκε σε ημέρες εκτός έδρας που εξοικονομούνται από το ξεζούμισμα των Γενικών Επιτελείων, στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε χθες στη Βουλή από τον κ. Τσακαλώτο να μην αναφέρεται τίποτε για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;

Στο υπόψη νομοσχέδιο στα μισθολογικά των δημοσίων υπαλλήλων, το επίδομα παραμεθορίου θα το λαμβάνουν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι υπηρετούν στη Θράκη, σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκανήσων και σε απόσταση μέχρι 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς και Φλώρινας. 
Πηγή και πλήρες άρθρο [ΕΔΩ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.