papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-02-14

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας

Μέσα σε ένα άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/2) η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Στο πρώτο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε η Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου, Επικύρωση του Οικονομικού Απολογισμού έτους 2015, ανακοινώθηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Προϋπολογισμός έτους 2016.
Στο δεύτερο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε παρουσίαση και μια γενικότερη ενημέρωση, για το μέχρι σήμερα έργο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας. Επίσης έγινε αναφορά στη τεκταινόμενα της Π.Ο.Ε.Σ., τους λόγους για τους οποίους η Ένωση μας έχει αναστείλει την συμμετοχή της σε αυτή και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην πορεία της Ομοσπονδίας.
Στη συνέχεια υπήρξε η ενημέρωση των μελών για τα θέματα που στοχεύει στο επόμενο χρονικό διάστημα η Ένωση, τις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει και τις προτάσεις και δράσεις που έχει αναλάβει για επίλυση των χρόνιων θεμάτων που απασχολούν τους συνάδελφους.
Στη συνέλευση ακόμη, ορίσθηκε σύμφωνα με το καταστατικό, η ημερομηνία (Σάββατο 9 Απριλίου 2016) στην οποία θα διεξαχθούν οι Εκλογές της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου.
Τέλος υπήρξε ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους, για πολλά θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς αλλά και τις Ενώσεις και την Ομοσπονδία. Η συνέλευση έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης και με τον τυχερό που βρήκε το φλουρί, να παραλαμβάνει ένα συμβολικό δώρο.
Η Ένωση ευχαριστεί τα μέλη της για την στήριξή και την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση, καθώς και το Επιμελητήριο Κιλκίς για την διάθεση της αίθουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.