papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-02-10

Τηλεοπτική ξεφτίλα… πρώτη φορά Αριστερά, αυτό εννοούσαν ΕΡΤ;

Η πλήρης κομματικοποίηση της ΕΡΤ και η μετατροπή της σε όργανο προπαγάνδας και δοξολόγησης της κυβέρνησης φαίνεται ότι είναι το βαθύτερο σχέδιο για την «αναγεννημένη» κρατική τηλεόραση. Όλες οι περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις αποδείχθηκαν παραπλανητικές.
Η αναξιοκρατία και οι προαγωγές «ημετέρων» με βάση μόνο την αφοσίωσή τους στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την πραξικοπηματική εκδίωξη άξιων συνεργατών, όπως η ανκοργούμαν Αντριάνα Παρασκευοπούλου, συνθέτουν τη στρατηγική στελέχωσης της νέας ΕΡΤ. Εάν όσα αναφέρονται στο άρθρο που παραπέμπουμε ισχύουν, δυστυχώς το όνομα και μόνο του κυβερνώντος κόμματος πρέπει να προστεθεί στα συνώνυμα της λέξης «παρακμή».
Την ίδια στιγμή, παριστάνοντας και αυτοί με τη σειρά τους αυτό που κάποτε κατήγγελλαν, τους νταβατζήδες δηλαδή, αποφάσισαν και διατάζουν ότι οι νέες άδεις θα είναι τέσσερις θυμίζοντας με τη λογική… που τους δέρνει τον απίστευτο Δημήτρη Μαρούδα, που κάποτε, όταν είχε ερωτηθεί είχε πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση σε περίπτωση εκπομπής σήματος από ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα από δορυφόρο, είχε απαντήσει: «Θα ρίξουμε τον δορυφόρο με πύραυλο»!
Φαίνεται ότι οι συριζαίοι κινούνται στα βήματα του Μαρούδα, με τον Τσίπρα και τον Παππά να νομίζουν ότι θα βάλουν τάξη μειώνοντας τα κανάλια και επιβάλλοντας οι άσχετοι πόσους θα προσληφθούν. Πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα έχουν στο τέλος την ευκαιρία διαφυγής με ελικόπτερο έτσι που το πάνε.
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ: http://www.protothema.gr/politics/article/552040/ta-kokkina-esopsuha-ti-s-ert/
www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.