papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-02-12

Χοροεσπερίδα των Αποστράτων Πυροσβεστών, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν υπέρ αποπερατώσεως ΙΝ Αγίου Παϊσίου (φωτο - βίντεο)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο εκδηλώσεων  ''ΑΣΤΕΡΑΣ'' πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  την Παρασκευή 05/02/2016 η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λάρισας με πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν τα έσοδά της να διατεθούν για την αποπεράτωση του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΊΣΙΟΥ που ανεγείρεται στο χώρο του 730 ΤΜΧ στον Αμπελώνα. Εκτός από τους απόστρατους πυροσβέστες τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εν ενεργεία πυροσβέστες καθώς επίσης τα στελέχη της μονάδος του 730 ΤΜΧ με τις...
οικογένειες τους αλλά και αρκετοί φίλοι. Ιδιαιτέρως τιμητική ήταν η παρουσία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου κ. Σουρλαντζή Ρούλας, του Αντιδημάρχου του Δήμου Τυρνάβου κ. Χρυσοβελώνη Κων/νου, της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνος κ. Νταλαμπέκα Αναστασίας, του προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας κ. Τσιρώνη Σπυρίδωνα, καθώς και του πρώην προέδρου αυτής κ. Παπαπαρίση Απόστολου.
Στους παρευρισκόμενους απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Π.Σ. Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Χαλκιάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους θερμά για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στους λόγους που διοργανώθηκε αυτή η εκδήλωση έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αμέριστη συμπαράσταση που έτυχε από τα στελέχη του 730 ΤΜΧ και ιδιαίτερα από τον διοικητή της μονάδος Ανχη [ΜΧ] Κωστόπουλο Κων/νο, ο οποίος έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να πετύχει η εκδήλωση.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Κωστόπουλος Κων/νος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του  όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα την Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστών για την διοργάνωση της εκδήλωσης και την προσφορά τους στην αποπεράτωση του Ιερού Ναού, αναφέρθηκε στους δεσμούς συγγένειας που έχει το Πυροσβεστικό Σώμα με το Στρατό καθώς πριν την ίδρυση του Σώματος ως ανεξάρτητο στις 12 Μαΐου 1930, υπάγονταν στο στρατό και συγκεκριμένα στο Λόχο Σκαπανέων Πυροσβεστών το σημερινό Μηχανικό στο οποίο ανήκει και το 730 ΤΜΧ το οποίο διοικεί.
Η βραδιά έκλεισε με την εξαίρετη - μελωδική φωνή του απόστρατου πλέον πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής και μέλους του Δ.Σ.  κ. Μπέη Αθανασίου, ο οποίος ερμήνευσε αξέχαστα τραγούδια.
ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.