papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-03-20

Επαναπροσδιορισμός ρόλου, σκοπού, αποστολής των ΕΑΑ από ΥΠΕΘΑ;;;

Όταν είδαμε τη δημοσίευση της εικόνας που ακολουθεί, θυμηθήκαμε τις απειλές του κ. Μπεγλίτη τότε που άρχισαν οι απόστρατοι να ξυπνούν και να ξεκινούν τις κινητοποιήσεις. Καθίστε καλά έλεγε, με τον τρόπο του, γιατί θα σας κάνω από ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ. Η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται, με διαφορετικά λόγια, Ο κ. Καμμένος λοιπόν γράφει "....ότι, πρόθεση του ΥΠΕΘΑ είναι ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου, του σκοπού και της αποστολής των Ενώσεων Αποστράτων...". (sic)? Θα μας επαναπροσδιορίσει το ρόλο, το σκοπό και την αποστολή.... Καλό;;;;
Η απάντηση στην ερώτηση εντελώς τυχαίως έχει ημερομηνία 15 Μαρτίου 2016 (λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης για την κινητοποίηση της Λάρισας) και εντελώς τυχαίως έγινε γνωστή σχεδόν άμεσα, στις 17 Μαρτίου 2016 αρχικά από την ΠΟΕΣ του Τσουκαράκη(!!!).   
Οι τότε πρόεδροι και Διοικητικά Συμβούλια των θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών δεν κώλωσαν, είχαν το θάρρος και τη δύναμη και αντέδρασαν. Οι τωρινοί;;; ...Οψόμεθα!!! 
Την Τρίτη συνεδριάζει το Συντονιστικό Συμβούλιο των Ενώσεων ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, με πρόθεση να παραπέμψει το θέμα στο ΣΟΔ. Είμαστε περίεργοι να δούμε εάν η εισήγηση τους θα είναι θετική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.