papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-04-11

Η ΠΟΣ συμμετέχει στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Εν όψει των διαγραφομένων εξελίξεων στα Εθνικά θέματα (Προσφυγικό / μεταναστευτικό, Σκοπιανό, Αιγαίο, κλπ) αλλά και των εξελίξεων σχετικά με το ασφαλιστικό και τις διαφαινόμενες μειώσεις των συντάξεων, το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων αποφάσισε τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 στο άγαλμα Βενιζέλου, πορείας προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και επίδοση ψηφίσματος.
Η ΠΟΣ, αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση, συμμετέχει στη διοργάνωση της συγκέντρωσης με τον Β’ Αντιπρόεδρο της. Μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, καλεί δε τα Μέλη της να δώσουν δυναμικό παρόν στην παραπάνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους Παραρτήματα της ΕΑΑΣ.
Είναι ίσως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να δείξουμε ότι υπάρχουμε, ότι δεν θα δεχθούμε την  ισοπέδωση της Χώρας μας και την επιβολή ανομίας και ότι απαιτούμε το σεβασμό της Εθνικής μας Κυριαρχίας.  Είμαστε ενωμένοι και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να καταστρέψει το μέλλον αυτής της χώρας και το αύριο των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.