papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-05-06

Γιατί απουσιάζουν παντελώς οι Ενώσεις των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων;

Αναρωτιέται το onalert [ΕΔΩ] γιατί δεν συμμετέχουν οι ενώσεις των εν ενεργεία στρατιωτικών στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό - λαιμητόμο ΚΑΙ για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εν αντιθέσει με τις αντίστοιχες ενώσεις - ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας. Δείτε [ΕΔΩ] ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και [ΕΔΩ] για συναντήσεις με ΣΥΡΙΖΑ (χθες) και ΑΝΕΛ (σήμερα) αλλά και κάλεσμα σε πλήρη εγρήγορση των μελών τους. Με τη σειρά μου αναρωτιέμαι για ακόμη μία φορά για την..
ηχηρή απουσία των θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή. Μάλλον τελικώς έχουν δίκιο μερικοί που υποστηρίζουν ότι τέτοιες ενώσεις που δεν μπορούν να κάνουν το αυτονόητο, να παλέψουν δηλαδή για τα συμφέροντα των μελών τους, θα έρθει η ώρα που θα απαξιωθούν τελείως, αν δεν έχει ήδη επιτευχθεί αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι από 23.000 εγγεγραμμένους στην ΕΑΑΣ ψηφίζουν περίπου 6.000. Τυχαίο δεν είναι επίσης που στην πρόσφατη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης από 7.000 ντόπιους εγγεγραμμένους αποστράτους δεν μπόρεσαν οι θεσμικές ενώσεις να συγκεντρώσουν πάνω από 300 ντόπιους συναδέλφους. Ευτυχώς ήρθαν από γειτονικούς και μη νομούς και δεν γίναμε ρεζίλι!!! Οι λίγοι που βρίσκονται στα Διοικητικά Συμβούλια που παλεύουν και αγωνίζονται δυστυχώς δεν επαρκούν, είναι μειοψηφία. Απορώ γιατί ορισμένοι βάζουν υποψηφιότητα; Αν δεν έχεις τα κότσια Συνάδελφε να συγκρουστείς, να διεκδικήσεις, να σπάσεις αβγά, όπως λέγεται, γιατί δεν κάθεσαι στην πολυθρόνα σου;
Πόσο επίκαιρη φαντάζει και πάλι η από 3 Φεβρουαρίου 2016 ανάρτηση με τίτλο...
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Υ.Γ. Χαρακτηριστικά είναι και τα δύο πρώτα σχόλια στο onalert:
(1) ".... γιατί δεν υπάρχει κάποιας μορφής συμμετοχή στις κινητοποιήσεις." Δεν υπάρχει λόγος, θα καθαρίσει ο Καμμένος!!!!
(2) Οι ε.ε στρατιωτικοί ευελπιστούν πλέον στον αγώνα των Σωμάτων Ασφαλείας. Δεν υπάρχει επίσημος φορέας να τους εκπροσωπεί (πέραν των αρχηγών ΓΕ που ....υποτίθεται αποτελούν την ηγεσία και μεριμνούν για το προσωπικό τους) κι αν κάποιοι ιδιοποιούνται το ρόλο αυτό ή το έκαναν αυτό στο παρελθόν, είναι φιλοτομαριστές, γλύφτες και γυμνοσάλιαγκες των εκάστοτε υπουργικών γραφείων και με την πρώτη ευκαιρία ξεπουλούν τους συναδέλφους τους και στήνονται στα τέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.