papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-10-08

8th World Forum Humanitas - Διεθνές Συνέδριο: “Η χρήση της γνώσης” - Δημιουργία της "Επτάπολις"

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σας κοινοποιώ πρόσκληση για συμμετοχή σας σε 2ήμερο Διεθνές Συνέδριο, το οποίο θα λάβει χώρα στο Πολεμικό Μουσείο. Ένας από τους ομιλητές έχω την τιμή να είμαι και εγώ, με θέμα "Η μετανάστευση και οι συνέπειες της για την παγκόσμιο συνοχή"
Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.heptapolis.com/events/8th-world-forum-humanitas/Κάθε ενδιαφερόμενος-η, παρακαλείται να με ενημερώσει με e-mail ή τηλεφωνικώς.
Με εκτίμηση, Παντελής Μαυροδόπουλος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Οκτ. 2016 με έναρξη το πρωί στις 09.00 θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2 και Λ. Βασιλίσσης Σοφίας) διήμερο Διεθνές Συνέδριο, με θέμα “Η χρήση της γνώσης”, με ομιλητές Έλληνες και ξένους επιστήμονες διεθνούς κύρους και εμβέλειας. 
Θα αναφέρεται στη δημιουργία σε μεγάλη περιοχή του Νομού Βοιωτίας σύγχρονης πόλις, στα αρχιτεκτονικά πρότυπα των αρχαίων Ελληνικών πόλεων, με το όνομα “Eπτάπολις”. Στο εσωτερικό των κτισμάτων θα λειτουργούν κέντρα μαθήσεως όλων των τεχνών, επιστημών, λογοτεχνίας στην πιο σύγχρονη μορφή τους με παραπομπή στα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων. Ήδη έχει επικυρωθεί η αγορά της 
Η δημιουργία της “Επτάπολις” θα προβάλει διεθνώς την Πατρίδα μας επιστημονικά και τουριστικά, θα την καταστήσει ένα σύγχρονο κέντρο διάδοσης πολιτισμού – τεχνών – επιστημών. Θα ξαναδώσει στην Ελλάδα μας την χαμένη αίγλη της, που δημιούργησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, και δικαιούται ως κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.
Λεπτομέρειες στο site www.heptapolis.com
Κόστος συμμετοχής του διήμερου συνεδρίου 15 €. 
Έγκαιρα θα σας κοινοποιηθεί το σχετικό πρόγραμμα του συνεδρίου.
Τη Δευτέρα 24 Οκτ. 2016 με συμμετοχή των ομιλητών και διοργανωτών, θα πραγματοποιηθεί ολοήμερη κρουαζιέρα με νεότευκτο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον Αργοσαρωνικό (Υδρα - Πόρος – Αίγινα). 
Θα είναι δυνατή, στην διάρκεια της κρουαζιέρας, η συζήτηση με τους ομιλητές καθηγητές, ακαδημαϊκούς επί θεμάτων που αναφέρονται στην “Επτάπολι”. 
Κόστος συμμετοχής, ανά άτομο, 80 €. 
Το κόστος περιλαμβάνει καφέ και γεύμα – μπουφέ. Μπορούν να λάβουν μέρος στην κρουαζιέρα σύζυγοι και φίλοι. 
Το εγχείρημα είναι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα και θα ολοκληρωθεί κατασκευαστικά σε 10 χρόνια από την έναρξή του, γιατί θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονοι μέθοδοι κατασκευής.
Φιλοδοξούμε στη δική σας συμμετοχή και των φίλων σας που αγαπούν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.