papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-04-02

Οι πολιτικοί που ήρθαν στη Σιωπηρή Συγκέντρωση Αξιοπρέπειας

Αρχική σκέψη των διοργανωτών ήταν να μην καλέσουν κανέναν πολιτικό. Στη συνέχεια μετά και από συμβουλή έμπειρων συνδικαλιστών της Αστυνομίας με e-mail ενημέρωσαν και κάλεσαν όλους τους βουλευτές του νομού Λάρισας και τον κ. Δαβάκη που πρώτος ενδιαφέρθηκε για το θέμα υποβάλλοντας όχι μία αλλά δύο ερωτήσεις στη Βουλή. Για την ιστορία ερωτήσεις στη Βουλή υπέβαλλαν 16/9/2016 και 20/12/2016 ο κ. Δαβάκης της ΝΔ, 23/1/2017 ο κ. Παππάς της ΧΑ, 30/1/2017 ο κ. Θεοχάρης ανεξάρτητος, 23/2/2017 και 17/3/2017 οι κ. Φωκάς και Κατσιαντώνης της Ένωσης Κεντρώων, αντίστοιχα. 
Στη συγκέντρωση ήρθαν: Ο κ. Αθανάσιος Δαβάκης, βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ που δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, αφού όπως είπε σήμερα πρωταγωνιστές είναι οι κυρίες που πλήττονται από το άρθρο 12 του ν.4387/2016 και αυτές πρέπει να μιλήσουν. Τον χαιρέτησαν κάποιες από τις κυρίες, συζήτησε με φίλους και αποχώρησε διακριτικά.
Το μέλος του ανωτάτου πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ κ. Γεώργιος Τσακαλώτος.

[Μετά από απαίτηση της κυρίας Ραχήλ Μακρή, διαγράφηκε το βίντεο που την αφορά]

Τέλος οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ κ. Χαρακόπουλος και κ. Κέλλας, ο μεν πρώτος επ' ευκαιρία της συγκέντρωσης έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την εξής δήλωση: "Η κυβέρνηση, που ανήλθε στην εξουσία με παντιέρα την προστασία των φτωχών και αδυνάτων, με τις πολιτικές της πλήττει πρωτίστως τις πιο αδύναμες κοινωνικά κατηγορίες", ενώ ο δεύτερος αν και βρισκόταν στη Γερμανία έστειλε e-mail αλλά και τηλεφώνησε δηλώνοντας ότι "στηρίζει την προσπάθεια των γυναικών ευχόμενος να δικαιωθούν. Θα είμαι στο πλευρό τους και στη διάθεσή τους, είπε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.