papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-05-14

ΕΠΟΠ: Συγκίνηση στην τελετή βράβευσης στον Εβρο

armynow.netΗ ΕΠΟΠ Δεκανέας Βασιλική Μπουμπουλούδη, έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα και έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους του Έβρου. 

Η Επαγγελματίας Οπλίτης όπως είναι γνωστό διερχόμενη μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλης της Αλεξανδρούπολης είδε την Ελληνική Σημαία στον ιστό μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να κυματίσει. 
Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του Ιερού μας Συμβόλου, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου σκαρφάλωσε στον ιστό, ξεμπέρδεψε τη Σημαία και αφού κατέβηκε, απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά. 
Για αυτή την πράξη τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, βράβευσε την ΕΠΟΠ Δεκανέα Βασιλική Μπουμπουλούδη, για την πράξη σεβασμού που επέδειξε προς την Ελληνική Σημαία. 
Τώρα ήρθε η σειρά του δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, να την τιμήσει, κάτι που έγινε μετά την Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ. 
Ο Βαγγέλης Λαμπάκης της έδωσε μάλιστα μια ελληνική σημαία και όλοι οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν την Δεκανέα ΕΠΟΠ Β.Μπουμπουλούδη. 
Στην τελετή παρόντες ήταν και οι γονείς της ΕΠΟΠ, Κώστας και Πόλυ που είχαν έρθει από το χωριό της, το Παλιούρι Διδυμοτείχου, και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνηση τους για την εκτίμηση που γνωρίζει η κόρη τους. 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο evros-news
Κατασκευή Ιστοσελίδων σε Blogger
websmalleu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.