papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-05-02

Για μυθοπλασία κατηγορεί ο Γερογιώκας τον Καλογιάννη


Ο Ηρακλής Γερογιώκας, μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του, βάλει κατά του Απόστολου Καλογιάννη, απερχόμενου Δημάρχου Λαρισαίων, για το μύθο που προσπαθεί να δημιουργήσει περί ανεξάρτητου υποψηφίου και επιτυχημένης δημαρχίας. Ας διαβάσουμε τι ακριβώς αναφέρει:

«Διαβάσαμε το μπαράζ συνεντεύξεων του Δημάρχου τόσο σε μέσα της πόλης όσο και στο φερέφωνο του Σύριζα, την εφημερίδα Αυγή, η οποία προφανώς δόθηκε για σημειολογικούς λόγους. Ο Τζων Κένεντι έλεγε ότι «μεγάλος εχθρός της αλήθειας συχνά δεν είναι το ψέμα —εσκεμμένο, πλαστό, ανέντιμο— αλλά ο μύθος —επίμονος, πειστικός και ρεαλιστικός». Αυτό προσπαθεί να πλάσει ο κ. Καλογιάννης. Μια μυθοπλασία μιας επιτυχημένης δημαρχίας, επιμένοντας ταυτόχρονα στο ανεξάρτητο της παράταξης του.
Ανώφελο βέβαια καθώς ο οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο θα δει πολλές επισκέψεις πρωτοκλασάτων στελεχών του Σύριζα στο εκλογικό του κέντρο της Παράταξής του το 2014,όταν ο Σύριζα είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους Έλληνες.
Θα περίμενε κανείς πάντως να μας εξηγήσει λίγο καλύτερα τι εννοεί μιλώντας για «τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη» καθώς λέγονται πολλά για επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από τις συγκεκριμένες εκλογές.
Θα περίμενε κανείς επίσης κάτι πιο συγκεκριμένο από εκθέσεις ιδεών εμπλουτισμένες με χορό εκατομμυρίων πάνω σε πολύχρωμες μακέτες.
Οι επικοινωνιολόγοι των Αθηνών προφανώς πιστεύουν ότι οι Λαρισαίοι είναι εύκολη λεία. Δεν έχουν επαφή με την πόλη και στις 26 Μαΐου τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.