papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-12-11

Μηταράκης για εκκρεμείς συντάξεις


📍 Επισκέφθηκα σήμερα το Β΄ Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών Αττικής- Αθηνών- Κεντρικού Τομέα, αρμόδιο για την έκδοση συντάξεων διεθνών σχέσεων και συντάξεων μισθωτών με διαδοχική ασφάλιση.
🔹 Στην εκτενή συζήτηση που είχα με τη Γενική Διευθύντρια του υποκαταστήματος, κ. Νιαρχάκου Ελένη, μου τόνισε πόσο σημαντική ήταν η επίλυση των προβλημάτων που υπήρχαν στη μηχανοργάνωση, μέσα από την πρόσφατη παροχή του κατάλληλου λογισμικού. Ήδη ο αριθμός των εκκρεμών συνταξιοδοτικών υποθέσεων, έχει αρχίσει να μειώνεται σημαντικά, μετά και από τις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλουν οι υπάλληλοι.
 Η εικόνα των δημοσίων υπηρεσιών σταδιακά αλλάζει και βήμα βήμα θα αποκαθιστούμε την αποτελεσματικότητα των δημοσίων υπηρεσιών μας.

1 σχόλιο:

  1. Ολοι οι πολιτικοί ολων των κομματων θα έπρεπε να νοιωθουν τύψεις και να μην κοιμουνται το βρσδυ για την απαθεια τους οσον αφορα την καθυστερημένη απονομη των συντάξεων.
    Θεωρούν δεδομένο ένας εβδομηνταχρονος να είναι δυο χρόνια χωρίς συνταξη επειδη δεν υπάρχει επαρκες προσωπικό στον εφκα. Σκοτωνουν τους πατεραδες και τους παππούδες σας και νιπτετε τα χειρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.